theanswer Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 1 minute ago, precog said: misliš da su izmislili izjavu?
precog Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 mislim da su je kreativno obradili, ali nemam dokaze.
theanswer Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 (edited) 11 minutes ago, precog said: mislim da su je kreativno obradili, ali nemam dokaze. ja pre nego što nešto okačim, proverim. https://www.cuatro.com/copa-mundo-baloncesto-2019/espana-copa-mundo-fiba-china-2019-scariolo_2_2723205027.html inače, pogledao sam raspored, na celom prvenstvu nema b2b utakmice niti ima dana kada se ne igra Edited March 19, 2019 by theanswer
precog Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 1 hour ago, theanswer said: ja pre nego što nešto okačim, proverim. https://www.cuatro.com/copa-mundo-baloncesto-2019/espana-copa-mundo-fiba-china-2019-scariolo_2_2723205027.html 3 ovde je pricao kako voli paelju vise od bureka jer je vegetarijanac, ali da bi, ako bi bio primoran, jeo pljeskavicu, a ne burger. rekao je da ne priznaje laznu drzavu kosovo i da je kosovo srce srbije i naradovao se matere nasim kosarkasima koji podrzavaju vucica.
freakns Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 20 hours ago, theanswer said: ne verujte meni, verujte Skariolu http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/kosarka/3458405/skariolo-srbija-skoro-na-nivou-sad-drugi-je-favorit-u-kini.html da pitas Saleta, on bi rekao da su Spanci glavni favoriti posle SAD to tako ide, klasicne kurtoazne izjave. i ja ne mracim, samo pokusavam biti realan. verujem i u momke(sa ili bez Traktoriste) i u Celavu Picku, ali ne bih zeleo da se zalecemo bezveze. kvalitet imamo, to je sigurno. jedni od favorita smo za medalju, i to je sigurno. ali nama pobeda protiv Italije nije garant, a kamoli Spanija ili Francuska(bio bih zapanjen kada iz drugog dela do 1/2 finala ne bi dosli SAD i Francuska)
theanswer Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) 2 hours ago, freakns said: da pitas Saleta, on bi rekao da su Spanci glavni favoriti posle SAD ne bi rekao skariolo je ovde otišao ono što kažu "out of his way" da priča o Srbiji, uopšte nije bilo pitanje o nama nego o Amerikancima i kako postoji mogućnost da ih izbegnu do finala itd Edited March 20, 2019 by theanswer
Mindaugas Žukauskas Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Malo je bzvz tajming za postavljanje ovakvog pitanja, verujem da bi većina naših najboljih (nba) košarkaša odgovorilo isto ovako. Ima još mnogo do SP. Bolje da ovo izjavi, nego da kaže da će digra i onda posle ispali. Mnogo loših komentara je bilo zbog njegovog neučestvovanja na Eurobasketu, čak je i Đorđević izjavio da je iskustvo sa repkom mnogo bolje nego bilo kakav individualni rad. Ali, evo, kad smo poslednji put imali igrača iz Srbije o kojem se priča kao o nba MVP kalibru. Ne kažem da ne bi imao ovakvu sezonu i da je odigrao Eurobasket, ali ko zna.
pbg12345 Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 nego, jel zna neko sta je sa jokicem? odavno se nije pominjalo nista u vezi njegovog igranja za reprezentaciju glupo sto ta tema uvek prolazi ispod radara na forumu pravi je trenutak da napokon (a kad nije) cujemo misljenje forumasa na tu temu
pacey defender Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Pratim i podižem pitanjem, treba li Jokić treba da igra u reprezentativnom dresu s najdražim bojama?
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Malo je bzvz tajming za postavljanje ovakvog pitanja, verujem da bi većina naših najboljih (nba) košarkaša odgovorilo isto ovako. Ima još mnogo do SP. Bolje da ovo izjavi, nego da kaže da će digra i onda posle ispali. Mnogo loših komentara je bilo zbog njegovog neučestvovanja na Eurobasketu, čak je i Đorđević izjavio da je iskustvo sa repkom mnogo bolje nego bilo kakav individualni rad. Ali, evo, kad smo poslednji put imali igrača iz Srbije o kojem se priča kao o nba MVP kalibru. Ne kažem da ne bi imao ovakvu sezonu i da je odigrao Eurobasket, ali ko zna. naravno da ne bi
theanswer Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: naravno da ne bi +1 I dalje mu smeta sto je neki lik tipa Jovana Repca iz Plandista ostavio komentar na Mondu da je sisa
Fins fleet Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 13 minutes ago, theanswer said: +1 I dalje mu smeta sto je neki lik tipa Jovana Repca iz Plandista ostavio komentar na Mondu da je sisa Zamolio bih te da ne uzimas Plandiste u tastaturu. :p
theanswer Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 2 hours ago, Fins fleet said: Zamolio bih te da ne uzimas Plandiste u tastaturu. :p haha ima onaj lik što sebe zove predsednikom plandišta
Recommended Posts