Joe D Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 15 minutes ago, theanswer said: Pre svakog takmičenja se ponavlja isto i onda dođe takmičenje na kome pokidamo i onda se opet hejtuje što nije ovo što nije ono, realno smara to više. @freakns ne sviraj kurcu
theanswer Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 1 minute ago, Joe D said: ne sviraj kurcu vidim, prepoznao si se.
Ros Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 (edited) ko to igra za kanadu? sem wigginsa se ne mogu nikog setiti evo: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Canadians_in_the_National_Basketball_Association Edited March 18, 2019 by Ros
theanswer Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 2 minutes ago, Ros said: ko to igra za kanadu? sem wigginsa se ne mogu nikog setiti evo: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Canadians_in_the_National_Basketball_Association Plus Beret, mada mislim da će on svakako propustiti SP
Joe D Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 13 minutes ago, theanswer said: vidim, prepoznao si se. naravno da sam se prepoznao kad si ubacio svakog ko se ne slaze po nekom pitanju sa tobom u jedan isti kalup. jak nacin vodjenja rasprave.
theanswer Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 1 minute ago, Joe D said: naravno da sam se prepoznao kad si ubacio svakog ko se ne slaze po nekom pitanju sa tobom u jedan isti kalup. jak nacin vodjenja rasprave. ne čitaš šta se piše. nisam ja tvrdio da smo mi miljama ispred svih nego odgovaram na tvrdnje drugih. zato je teorija po kome smo izgubili finale od slovenije umesto što smo osvojili srebro izuzetan doprinos kvalitetnoj raspravi. ali ne videh tvoj kvot tu. mislim, treba da pričamo o formi igrača iz poslednjih mesec dana za takmičenje koje je u septembru.
Joe D Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 da ti imas neku nit u vodjenju rasprave pa da mozes da zahtevas da se prati. nego ubacis razlicita misljenja od razlicitih ljudi na gomilu, napravis neku pricu od toga i tretiras ih kao jednu konstantnu i jedinstvenu misao, i trubis kako ti je dosadno da raspravljas sa tim. odgovori freaku na nesto sto je on napisao, ili odgovori meni za nesto sto sam ja napisao, ili kome god. ili nemoj odovarati uopste ako te vec toliko smara. ali nemoj jesti govna.
theanswer Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 konstanta jeste da se pred svako takmičenje mrači. i to tako ide već u nedogled. i realno smara. jedino što je gore jeste kad krene samo takmičenje ko poslednje svetsko pa se od brazila pravi nba all star team. napisao sam sve što sam hteo o špancima konkretno. ne vidim potrebu da saopštavam ljudima koji dobro prate košarku ko nam je 12 igrača u rosteru i kakvi smo pojedinačno. a krenulo je ako se ne varam od teze da smo verovatno slabiji od španaca ili tako nešto. nego fascinantna mi je pojava kako selektivno čitaš postove u zavisnosti od toga ko ih je napisao. ja sa freakom nikad bukvalno nisam imao nikakav sukob na ovom forumu pa opet ne vidim problem da mu kažem da ako mislim da nije u pravu da mrači. što ljudi imaju problem da urade isto na ostale gluposti koje pojedinci pišu to ne znam, ali znam da je prilično jadno kad meni to isto kažeš, a preskočiš ostatak.
Azdaja Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Što se tiče Tea, poslednji update koji imam sa izvora jeste da on traži ugovor u nba, bilo ko ako mu ponudi garantovane minute 10-15. Kaže da mu je lakše i udobnije tamo, kao i da je organizacija besprekorna što mu sad u ovim godinama mnogo više znači. Siguran sam da ako ne reši pitanje ugovora do SP, uzeće dobro da se spremi i da bude na nivou za takmičenje.
Joe D Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 1 hour ago, theanswer said: konstanta jeste da se pred svako takmičenje mrači. i to tako ide već u nedogled. i realno smara. jedino što je gore jeste kad krene samo takmičenje ko poslednje svetsko pa se od brazila pravi nba all star team. napisao sam sve što sam hteo o špancima konkretno. ne vidim potrebu da saopštavam ljudima koji dobro prate košarku ko nam je 12 igrača u rosteru i kakvi smo pojedinačno. a krenulo je ako se ne varam od teze da smo verovatno slabiji od španaca ili tako nešto. nego fascinantna mi je pojava kako selektivno čitaš postove u zavisnosti od toga ko ih je napisao. ja sa freakom nikad bukvalno nisam imao nikakav sukob na ovom forumu pa opet ne vidim problem da mu kažem da ako mislim da nije u pravu da mrači. što ljudi imaju problem da urade isto na ostale gluposti koje pojedinci pišu to ne znam, ali znam da je prilično jadno kad meni to isto kažeš, a preskočiš ostatak. krenuo sam da pisem odgovor, ali sad tek kapiram da si ti uzeo midlovu repliku kao slagvort za prethodno napisano. nista, nastavi dalje.
goofs Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 1 hour ago, Azdaja said: Što se tiče Tea, poslednji update koji imam sa izvora jeste da on traži ugovor u nba, bilo ko ako mu ponudi garantovane minute 10-15. Kaže da mu je lakše i udobnije tamo, kao i da je organizacija besprekorna što mu sad u ovim godinama mnogo više znači. Siguran sam da ako ne reši pitanje ugovora do SP, uzeće dobro da se spremi i da bude na nivou za takmičenje. Brt, sezona se zavrsava za manje od mesec dana, ko ce da mu daje ikakav ugovor sada tamo.
theanswer Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 ne verujte meni, verujte Skariolu http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/kosarka/3458405/skariolo-srbija-skoro-na-nivou-sad-drugi-je-favorit-u-kini.html
Recommended Posts