November 30, 20186 yr ajd sto izlazi na parket, ali ne mora bas da igra celu utakmicu pogotovo sto ilija sedi na klupi :(Ne znam koga bih radije gledao van parketa... Sent from my SM-N950F
November 30, 20186 yr 1 minute ago, Max Morlock said: Ne znam koga bih radije gledao van parketa... Sent from my SM-N950F otprilike MVP nam Birca otprilike, onda ti sve jasno... a Peno je debil
November 30, 20186 yr Stefan Peno.Brzina, snaga, šut, dribling, jaka odbrana, dobar pas... sve o čemu on može samo da sanja.Sent from my SM-N950F
November 30, 20186 yr Visimo do poslednje tekme, u kojoj ce opet Peno drviti 30+ minuta.. Divno! Mrtva FIBA i ogavna Evroliga. Edited November 30, 20186 yr by J.R. Cash
November 30, 20186 yr Author neocekivano dobro smo se drzali. ne znam sta ljudi ocekuju, da se pojavi 12 rekreativaca u dresu srbije i dobiju nekog. austriju smo slucajno dobili, ovi su malo ozbiljnija ekipa. Edited November 30, 20186 yr by Joe D
November 30, 20186 yr Pa još će dozvoliti 10 razlike pa da se jurimo s njima u nekom potencijalnom krugu Grke ako dobijemo ovakvi baš ću se iznenaditi... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
November 30, 20186 yr Au zivote, nisam imao predstavu da smo ovako uzasni na bekovima, Avramovic kako udje tako sjebe nesto, a Peno, Peno je gori i od toga. I uz sve te gluposti ne mogu da razumem ono pomaganje igraca sa prvog pasa, mislim da smo popili 5 trojki iz toga. I dalje imamo sve u svojim rukama, uslovno receno, ali mi cemo na ovo SP da odemo na teske teske guzove.
November 30, 20186 yr ajde sto smo izgubili, nego su majstori uspeli i da izgube sa solidnom razlikom pa jebemu
November 30, 20186 yr Just now, pbg12345 said: ajde sto smo izgubili, nego su majstori uspeli i da izgube sa solidnom razlikom pa jebemu isti nam je kurac. moramo dobiti izrael kući