Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Garnirung said:

Super, hoćete možda jedan trejdić Ćofi za nikoga?

Ne, pričao sam o mlađim kategorijama. Čović nije protežiran tamo, nego je zaista bio dobar igrač. 

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Mogao je da kompenzuje frejm sa brzinom. Sad je brzine manje a protivnici mnogo spremniji fizički. 

Sale nas je spasio sa ovom trojkom, strahujem da ne bude debakl. 

Posted

Mogao je Zelimir bar sad da se isprsi. Ne znam uopste kakvi su odnosi njih dvojice. Al ne bi Fener propo bez Kaline i Gudure za tih par dana. Bas je veliki ulog u ovom trenutku.

Posted
17 minutes ago, Timmy said:

Mogao je Zelimir bar sad da se isprsi. Ne znam uopste kakvi su odnosi njih dvojice. Al ne bi Fener propo bez Kaline i Gudure za tih par dana. Bas je veliki ulog u ovom trenutku.

fener igra u barceloni 29.11 a onda tek 7.12. tacno su mogli igrati 3.12 protiv grcke

Posted

Радоња :Hail:

On 26.11.2018. at 15:28, Joe D said:

da nisi slucajno odgledao neku utakmicu efesa ove sezone?

Нисам али вјерујем да ти јеси. Гледао сам га протеклих сезона, Звезда, Жалгирис, државни тим. Гледао сам га и као изузетно талентованог клинца. Драго ми је да опет игра добро и мој коментар се није односио на то да је он лош већ да су се ствари промијениле а мало ко би то очекивао доскора.

Posted
3 hours ago, Timmy said:

Kako je svima tako je i nama. 

Ako se ne kvalifikuju neka se roknu pa sve i da je Filip na pleju.

Posted
3 hours ago, Ros said:

fener igra u barceloni 29.11 a onda tek 7.12. tacno su mogli igrati 3.12 protiv grcke

Igraju tursko prvenstvo četvrtog. 

I nisu Gudura i Kalinić jedini reprezentativci u timu. 

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Kako je svima tako je i nama. 

Izrael ce igrati bez prvih 20 igraca?

Posted

Kakva nam je racunica sada? Trebamo dobiti jednu, ili?

Posted

Treba da tučemo Estoniju u gostima i da u dvomeču budemo bolji od Izrailja, to bi trebalo da bude dovoljno, osim u nekim baš malo verovatnim ishodima.

Posted

Cekaj, ja sam mislio da su nam ostali Izrael u gostima I Grcka kod kuce, kakva sad Estonija?

Posted

Ovo je drugi “prozor”, ima i treci (valjda u februaru), tad je Izrael kod kuce i Estonija u gostima. 

Osim ako ja nisam nesto pobrkao, a mislim da nisam.

Posted (edited)

Ja sam mislio da je ovo posljednji prozor. 

Pa koliko nam onda pobeda treba?

Edited by Timmy
Posted

Stvarno jos 4 ima do kraja. Valja Estonce I Izrael kuci dobijamo. Mada kad vidim sastav.....