Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

3 hours ago, Garnirung said:

Super, hoćete možda jedan trejdić Ćofi za nikoga?

Ne, pričao sam o mlađim kategorijama. Čović nije protežiran tamo, nego je zaista bio dobar igrač. 

Mogao je da kompenzuje frejm sa brzinom. Sad je brzine manje a protivnici mnogo spremniji fizički. 

Sale nas je spasio sa ovom trojkom, strahujem da ne bude debakl. 

Mogao je Zelimir bar sad da se isprsi. Ne znam uopste kakvi su odnosi njih dvojice. Al ne bi Fener propo bez Kaline i Gudure za tih par dana. Bas je veliki ulog u ovom trenutku.

17 minutes ago, Timmy said:

Mogao je Zelimir bar sad da se isprsi. Ne znam uopste kakvi su odnosi njih dvojice. Al ne bi Fener propo bez Kaline i Gudure za tih par dana. Bas je veliki ulog u ovom trenutku.

fener igra u barceloni 29.11 a onda tek 7.12. tacno su mogli igrati 3.12 protiv grcke

Радоња :Hail:

On 26.11.2018. at 15:28, Joe D said:

da nisi slucajno odgledao neku utakmicu efesa ove sezone?

Нисам али вјерујем да ти јеси. Гледао сам га протеклих сезона, Звезда, Жалгирис, државни тим. Гледао сам га и као изузетно талентованог клинца. Драго ми је да опет игра добро и мој коментар се није односио на то да је он лош већ да су се ствари промијениле а мало ко би то очекивао доскора.

3 hours ago, Timmy said:

Kako je svima tako je i nama. 

Ako se ne kvalifikuju neka se roknu pa sve i da je Filip na pleju.

3 hours ago, Ros said:

fener igra u barceloni 29.11 a onda tek 7.12. tacno su mogli igrati 3.12 protiv grcke

Igraju tursko prvenstvo četvrtog. 

I nisu Gudura i Kalinić jedini reprezentativci u timu. 

1 hour ago, MiddleClass said:

Kako je svima tako je i nama. 

Izrael ce igrati bez prvih 20 igraca?

Kakva nam je racunica sada? Trebamo dobiti jednu, ili?

Treba da tučemo Estoniju u gostima i da u dvomeču budemo bolji od Izrailja, to bi trebalo da bude dovoljno, osim u nekim baš malo verovatnim ishodima.

Cekaj, ja sam mislio da su nam ostali Izrael u gostima I Grcka kod kuce, kakva sad Estonija?

Ovo je drugi “prozor”, ima i treci (valjda u februaru), tad je Izrael kod kuce i Estonija u gostima. 

Osim ako ja nisam nesto pobrkao, a mislim da nisam.

Nisi. Jos 4 kola ima do kraja.

Ja sam mislio da je ovo posljednji prozor. 

Pa koliko nam onda pobeda treba?

Edited by Timmy

Stvarno jos 4 ima do kraja. Valja Estonce I Izrael kuci dobijamo. Mada kad vidim sastav.....