Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Timmy said:

Jebe se meni za Jokica kao Jokica. Bitna mi je reprezentacija u ovom sportu. I ta reprezentacija tj. ljudi koji je vode treba da urade sve sto je do njih da privole bitne igrace da igraju. A trenutna taktika nije dobra. I tu naravno ne mislim na ovaj spisak.

A po cemu taktika nije dobra ako se vecina igraca odaziva, neki poput Tea dolaze i povredjeni pa se ceka do poslednjeg momenta. Jedino bude problema sa par Miskovih igraca, i to je sve..

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
7 minutes ago, Timmy said:

Cekaj, poistovecujes igranje za klub i reprezentaciju? Ne moze se to porediti nikako...

U smislu komentarisao ja navijača. Navijači imaju pravo da komentarišu isto kao što igrač ima prava da ne igra a selektor pravo da pozove koga hoće.

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

A ovo ubacivanje Milutinova u priču je u najboljem maniru ppp spinera

Nije spin, primer Milutinova je mnogo relevantniji pokazatelj ondosa saveza prema igracima nego praksa objavljivanja spiska.

Prema njemu su bili najostriji od svih igraca jer je otvoreno lagao. Nastavili su da ga stavljaju na spisak i kada je odlucio da igra nije bilo nikakvih problema.

Tako da se ne slazem da savez ne razume duh vremena. Ljudi nisu ni jednom jedinom igracu zbog neodazivanja zatvorili vrata.

A samo objavljivanje spiska svih pozvanih se meni dopada jer se tim putem obavestava javnost. Za razliku od fudbala u kosarsci uvek znamo zasto neki igrac ne igra i to je vrlo lepa praksa. Nema nagadjanja, teorija menadzerskih zavera itd. Stetno bi bilo ukinuti tu praksu da bi se zamutila voda i tako smanjio pritisak javnosti na igrace koji ne zele da igraju.

Posted
29 minutes ago, theanswer said:

Ubedljivo najgluplja stvar je ovo neko pravljenje zrtve od coveka koji je profesionalni sportista i zaradjuje ogromnu lovu da bi igrao pod pritiskom. Sad se kao brinemo o njegovom emotivnom stanju, hoce li se nadrkati na random komentar iz informera, sta ce ga povrediti, a sta nece, kome ce potrcati u zagrljaj.. Jbg burazeru snosis posledice za svoje odluke. Dok god te posledice nisu nista fizicki sve ok ne vidim problem.

+1

Ali isto tako Jokic nije duzan da polaze racune ako ne igra i zasto ne igra, osim KSS. Njegova stvar...

Novinare i "javnost" treba da odjebe.

Posted
4 minutes ago, Heaviside said:

.

Prema njemu su bili najostriji od svih igraca jer je otvoreno lagao. Nastavili su da ga stavljaju na spisak i kada je odlucio da igra nije bilo nikakvih problema.

Tako da se ne slazem da savez ne razume duh vremena. Ljudi nisu ni jednom jedinom igracu zbog neodazivanja zatvorili vrata.

A samo objavljivanje spiska svih pozvanih se meni dopada jer se tim putem obavestava javnost. Za razliku od fudbala u kosarsci uvek znamo zasto neki igrac ne igra i to je vrlo lepa praksa. Nema nagadjanja, teorija menadzerskih zavera itd. Stetno bi bilo ukinuti tu praksu da bi se zamutila voda i tako smanjio pritisak javnosti na igrace koji ne zele da igraju.

Lično, posle onakvog ispaljivanja od strane Milutinova, nikaad ga više ne bih zvao, ali ja sam apsolutno nebitan kao i moje mišljenje.

Što se tiče ostatka posta, apsolutno se slažem.

(po meni, Miško je najveći problem što se tiče ovog (ne)odazivanja)  

Posted

zestoko se precenjuje miskov uticaj na jokiceve odluke. ako ista, on slusa sta mu kazu cale i burazeri, jebe se njemu sta ce misko da mu kaze. on je njemu poslodavac a ne obrnuto. 

Posted
28 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A po cemu taktika nije dobra ako se vecina igraca odaziva, neki poput Tea dolaze i povredjeni pa se ceka do poslednjeg momenta. Jedino bude problema sa par Miskovih igraca, i to je sve..

Zato sto ce sve vise da nam stizu novi Jokici, a sve manje novi Teodosici.

Posted

.....a ćale i burazeri slušaju Miškove savete. Misilm, ne znamo to ni ti, ni ja.

(mrzi me da proveravam sad, ali imam utisak da je većini igrača sa kojima je bilo natezanja oko odazivanja na poziv, Miško bio menadžer. ne zaboravimo i sukob između selektora i Miška )

Posted
2 minutes ago, Timmy said:

Znaci ti zakljucujes da dosadasnja taktika nije dobra, iako daje rezultate, po tome sto ce mozda u buducnosti biti drugacije..

Stvarno ne razumem takav rezon..

Posted

.

4 minutes ago, Filozof manijak said:

.....a ćale i burazeri slušaju Miškove savete. Misilm, ne znamo to ni ti, ni ja.

(mrzi me da proveravam sad, ali imam utisak da je većini igrača sa kojima je bilo natezanja oko odazivanja na poziv, Miško bio menadžer. ne zaboravimo i sukob između selektora i Miška )

po svemu sto jokic izjavljuje mozes vrlo jasno da vidis ko je njemu autoritet u zivotu. i sa dobrim razlogom, da se on pitao kao klinac cime ce se baviti, kosarka mu ne bi bila vsoko na listi odgovora, a o nekoj nba ligi i reprezentaciji da ne pricamo. ima on od detinjstva nekog da ga bije po usima da radi, i to mu daje rezultate.

a prica o misku i reprezentaciji je generalno preterano isfurana. osim bobana(kome valjda posle ugovora koji je zabo niko pri zdravoj pameti ne moze da zameri par preskocenih leta u reprezentaciji) i jokica nema tu igraca koji su bili problematicni u bilo kom trenutku. 

Posted
2 minutes ago, Timmy said:

Sta bi po tebi savez trebalo da radi? Da lazno informise javnost o razlozima neigranja?  Savez ih ne kaznjava ni koji nacin i jasno im stavlja do znanja da su dobrodosli na sledecim akcijama. Obicno ni ne komentarisu razloge neodazivanja nego prepuste igracima da ih, ako zele, sami formulisu. O povredama uvek obaveste javnost.  Ako neko tu ne kapira duh vremena to su igraci kojima smetaju novinarska pitanja i reakcije javnosti. Ako 2018 otkacis repku Srbije, novinari ce te pitati za razlog, a navijaci nece sa razumevanjem prihvatiti cinjenicu da ti je rad na telu vazniji od repke. To je duh vremena. Zahtevi u klubovima su sve veci, a raja u Srbiji i dalje zeli da gines i za repku. Na igracima je odluce kako da se postave u takvoj situaciji, na savezu da im uvek drzi otvorena vrata. Deo posla superstara je i da hendlujes reakcije javnosti na nepopularne poteze koje si povukao.

Posted

Po svemu što Jokić izjavljuje ne mogu ništa tako jasno da zaključim, pošto su izjave sportista za medije, onako.....sve na isti kalup

Meni je porazno da neko osobi od 24 godine i dalje diktira/odlučuje kako će  ponašati u životu, tj,da on nema svoju slobodnu volju (ali to je do mene. Pohvalno je što su ga braća i roditelji terali svojevremeno da se bavi košarkom, ali mi je malo heavy da mu kroz ceo život određuju šta će raditi)

Složiću se da se ne slažemo. U svakom slučaju, prekidam ovu diskusiju, makar do sledećeg objavljivanja spiska za naredne akcije reprezentacije.

Posted
10 minutes ago, Heaviside said:

Sta bi po tebi savez trebalo da radi?

mozda bi mogli da se dogovore s jokarom u cetiri oka, umesto sto izbacuju prljav ves u javnost? ako nece da igra, ne stavis ga na spisak i to je to.

Posted
8 minutes ago, Filozof manijak said:

Meni je porazno da neko osobi od 24 godine i dalje diktira/odlučuje kako će  ponašati u životu, tj,da on nema svoju slobodnu volju (ali to je do mene. Pohvalno je što su ga braća i roditelji terali svojevremeno da se bavi košarkom, ali mi je malo heavy da mu kroz ceo život određuju šta će raditi)

ma sta pricas ti? otkud ti znas da li jokicu neko visi nad glavom ili ne?

Posted
1 minute ago, Calavera said:

ma sta pricas ti? otkud ti znas da li jokicu neko visi nad glavom ili ne?

21 minutes ago, Joe D said:

.

po svemu sto jokic izjavljuje mozes vrlo jasno da vidis ko je njemu autoritet u zivotu. i sa dobrim razlogom, da se on pitao kao klinac cime ce se baviti, kosarka mu ne bi bila vsoko na listi odgovora, a o nekoj nba ligi i reprezentaciji da ne pricamo. ima on od detinjstva nekog da ga bije po usima da radi, i to mu daje rezultate.