May 14, 20186 yr da mi je neko rekao da je u ovom autobusu prisutan i neko od forumasa, nikad ne bih pomislio na timmya
May 14, 20186 yr Kakav doček bejbi Šeku, a i šilbovaše ga posle par meseci Ovo behu Daba i Veteran sa onog foruma "tamo"?
May 24, 20186 yr Pričao sam sa Saletom, u zajedničkom dogovoru rekao je da ne planira na mene, u smislu da zna kakva je moja situacija sa ugovorom. Videćemo u budućnosti. hahah, koga on zajebava
May 24, 20186 yr nemam ton sad da slusam klip, jel kaze ovo sto kaze u citatu? ali ugovor lol, jebote dobice max kako god
May 24, 20186 yr 5 minutes ago, theanswer said: nemam ton sad da slusam klip, jel kaze ovo sto kaze u citatu? ali ugovor lol, jebote dobice max kako god Nikad ne znaš. Krstić se povredio kada je imao 23 i više nikad nije ni prsmrdio velikom ugovoru i posle se vratio u Evropu, a pre povrede je delovalo da će biti dosta drugačije.
May 24, 20186 yr 2 minutes ago, omiljeni said: Nikad ne znaš. Krstić se povredio kada je imao 23 i više nikad nije ni prsmrdio velikom ugovoru i posle se vratio u Evropu, a pre povrede je delovalo da će biti dosta drugačije. krstic nije taj nivo a taj argument da se moze povrediti dok igra za reprezentaciju mi je smesan. naravno da moze, ko sto se moze povrediti dok vozi auto i pospani turcin naleti na njega i ubije ga