nemoderisani Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Mnogo potcenjujete ovaj tim kao i igrace pojedinacno. Pa nisu Macvan, Jovic, Dragan, Lucic, Kuzmic, neki levi igraci, nit je Sale levi trener da ne moze od govana praviti pitu.Malo ti je suprotnosti jedan zakljucak sa drugim. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Musky Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Malo ti je suprotnosti jedan zakljucak sa drugim. ne kvari žurku...
Giggsy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ocemo tradicionalno menjanje profilnih slika ili ne?
Malvo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Jovic dabl-dabl na svakoj utakmici uz pomoc Stimeta i Kuzmare :D
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Next man up! ....shit has hit the fan...
renne Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ocemo tradicionalno menjanje profilnih slika ili ne? nego šta ćemo
Timmy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Malo ti je suprotnosti jedan zakljucak sa drugim. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk Nije. Verujem da ce ovih 7 biti dovoljni za solidan rezultat. A nisam nabrajao preostale koji nemaju dovoljno kvaliteta, al su ipak tu.
Timmy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ocemo tradicionalno menjanje profilnih slika ili ne? Kapiten moj, rezervisao sam :)
Joe D Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 (edited) Pa nisu Macvan, Jovic, Dragan, Lucic, Kuzmic, neki levi igraci Nisu bas ni za padanje na dupe. To bi bila solidna klupa, evidentno nam fali 3 igraca za prvu petorku na ovom prvenstvu. Pride mislim da se Milosavljevic uzasno precenjuje na osnovu onoga sto je bio pre 5 godina. Nista u ovim pripremama nisam video od njega sto ukazuje da moze da pruzi neki konstatni doprinos. Edited August 30, 2017 by Joe D
pbg12345 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 odavno neko nije bolje ubo profilnu! razbijamo sve marjanovic mvp! cuj fali nam kreacije, pored zivog bogdana, a tek kad gudura procveta i odigra turnir karijere ne znam jbg, ovo bas moze da ode na bilo koju stranu, od toga da krene lose vec u grupi pada nas spanija pocisti u osmini finala, do toga da uzmu medalju u svakom slucaju i selektor i igraci imaju dovoljno kredita da je nase da verujemo u njih
pbg12345 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Najjaci ste, slazem se :D a vazda je vazilo, centri sa juga, bekovi iz cacka
Joe D Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 a vazda je vazilo, centri sa juga, bekovi iz cacka eh, kad bi se vratila zlatna vremena reprezentacije kad su marinovic i tripkovic zatrpavali protivnicke koseve.
Recommended Posts