1n54jd3r Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 a sta predlazes? da nema priprema? nisam te mozda dobro razumeo valjda da se skrate i budu manje krvnicke
Joe D Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 valjda da se skrate i budu manje krvnicke moze to. ali da ne ocekujemo da pobedjujemo. i da opet bude veci rizik da se neko povredi na samom prvenstvu.
pbg12345 Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 a i niko od udarnog trija se nije povredio na pripremama da su njih trojica u ekipi, niko ne bi ni komentarisao povredjene
Joe D Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 A sanse da se Nedovic ne povredi su uvek minimalne.
Timmy Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ne mislim samo na duzinu i intezitet priprema. Vec za celokupan pristup igracima od strane saveza i selektora. Svake godine jedan broj igraca otpadne zbog toga. Mozda ne zvanicno, ali itekako utice sviranje Sasa i ostalih.
Lyckety Splyt Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ne shvatam, jel' teza da Đorđević svojim pristupom doprinosi da se igrači povrijeđuju ili da igrači zbog Đorđevićevog pristupa odustaju od igranja za repku, a lažu da su povrijeđeni?
Timmy Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Kako kad i kako kod kog. Zanimljivo mi sto se cudite ovom.
Filozof manijak Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ćekaj, šta konkretno zameraš Savezu i Đorđeviću kod pristupa igračima? Ne poštuju igrače? Maltretira ih ćelavi na pripremama pa se povređuju? Šta bi ti predložio kao rešenje da svi igraju?
Кристофер Лумумбо Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Ćekaj, šta konkretno zameraš Savezu i Đorđeviću kod pristupa igračima? Ne poštuju igrače? Maltretira ih ćelavi na pripremama pa se povređuju? Šta bi ti predložio kao rešenje da svi igraju? dobro, celavi nije bas najpametniji, nije neki trener, a uz to je i djubre od coveka, tako da me kritike ne cude. zanima me sta je probalem sa savezom. Edited August 26, 2017 by Кристофер Лумумбо
Timmy Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Sase zive i dalje u 95oj. Ne kapiraju kako sad igraci funkcionisu. I dalje se smatra da ko ne dodje na prvi dan dvomesecnih priprema, nema pravo ni da igra. I uopste, kad kod daju neke izjave, samo kenjaju, pljuckaju, sve im ne valja.. klasicna srbadija. Edited August 26, 2017 by Timmy
Lyckety Splyt Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Znači i jedno i drugo. Ko se povrijedio zbog ćelavog i saveza, a ko laže da je povrijeđen?
Recommended Posts