Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

imam utisak da ima ljudi, pre svega miralem koji nisu gledali simonovica prosle sezone

ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi :mellow:

Posted

Zbog dva navedena napadacka poteza. Sigurno ne zbog defanzivnih sposobnosti. A dva poteza nisu malo, nije on nosioc igre, vec role player i dovoljno da sipa trojke i ume da napadne kos. Mislis da se nametnuo Saletu izvanrednom odbranom? On je u Zvezdinoj rotaciji samo od Gudurica bolji defanzivac.

...ja sam prokomentarisao zašto Simonović može bolje od Luče da brani četvorke...uzgred, njegov difens rejting u Zvezdi je jedno, a upravo sada na najtanjoj poziciji u repki potpuno druga dimenzija.

sa druge strane, da li ima potrebe komentarisati šta je u stanju da napravi u napadu sa ta dva napadačka poteza?

Posted

Jbt koliko puta potrosimo ceo napad i onda u poslednjim sekundama bacamo iz ocaja

Posted

Kuz plodi, i milosavljevic odlican veceras, tako da laza definitivno otpada,cini se

Posted

Laza i Vasa nemaju šta da isporuče ovde...ali Gudura ni ušima ne mrda.

Posted

Arena. Kakvo pomracenje mozga u finisu. Dok su grci igrali preko penisa, kidali smo. Kako su stisli u finisu, raspali smo se

Posted

Jeziv. Pokusava salo da ga razigra, ali slaba vajda. Vodice nam jovara i bogdan igru

Posted

Da ima nekog izbora, salo bi izbacio micica i gudurica bez da razmislja. Ovo sto oni igraju je uvredljivo za sport. 

Nadam se da ce Jovic prestati da igra alibi kosarku koju je gajio u ovim pripremama, jer smo inace najebali. 

Posted

gudura je covek za velike utakmice, vodice ga Sale za round of 16.

Posted

Jel jos samo 1 visi ako Nedara otpadne? I kao i svake godine, idu 12 koji prezive pripreme. A nasi ne vide nikakve svoje greske u tome. I svake godine ista taktika.

Jebote Birca, Lazic, Micic, Guduric, Stime.. cetvorica od njih idu.

Posted

a sta predlazes? da nema priprema?

nisam te mozda dobro razumeo