Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

• Author

Nije ni od Mitrovica i Bjelice?

• Replies 29k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

imam utisak da ima ljudi, pre svega miralem koji nisu gledali simonovica prosle sezone

ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi :mellow:

Zbog dva navedena napadacka poteza. Sigurno ne zbog defanzivnih sposobnosti. A dva poteza nisu malo, nije on nosioc igre, vec role player i dovoljno da sipa trojke i ume da napadne kos. Mislis da se nametnuo Saletu izvanrednom odbranom? On je u Zvezdinoj rotaciji samo od Gudurica bolji defanzivac.

...ja sam prokomentarisao zašto Simonović može bolje od Luče da brani četvorke...uzgred, njegov difens rejting u Zvezdi je jedno, a upravo sada na najtanjoj poziciji u repki potpuno druga dimenzija.

sa druge strane, da li ima potrebe komentarisati šta je u stanju da napravi u napadu sa ta dva napadačka poteza?

Jbt koliko puta potrosimo ceo napad i onda u poslednjim sekundama bacamo iz ocaja

Kuz plodi, i milosavljevic odlican veceras, tako da laza definitivno otpada,cini se

Laza i Vasa nemaju šta da isporuče ovde...ali Gudura ni ušima ne mrda.

evo ga vucicevac

Nema prenos nigde?

Arena. Kakvo pomracenje mozga u finisu. Dok su grci igrali preko penisa, kidali smo. Kako su stisli u finisu, raspali smo se

Vasa tragičan danas

Jeziv. Pokusava salo da ga razigra, ali slaba vajda. Vodice nam jovara i bogdan igru

• Author

Da ima nekog izbora, salo bi izbacio micica i gudurica bez da razmislja. Ovo sto oni igraju je uvredljivo za sport. 

Nadam se da ce Jovic prestati da igra alibi kosarku koju je gajio u ovim pripremama, jer smo inace najebali. 

gudura je covek za velike utakmice, vodice ga Sale za round of 16.

Jel jos samo 1 visi ako Nedara otpadne? I kao i svake godine, idu 12 koji prezive pripreme. A nasi ne vide nikakve svoje greske u tome. I svake godine ista taktika.

Jebote Birca, Lazic, Micic, Guduric, Stime.. cetvorica od njih idu.

a sta predlazes? da nema priprema?

nisam te mozda dobro razumeo