August 25, 20177 yr imam utisak da ima ljudi, pre svega miralem koji nisu gledali simonovica prosle sezone ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi
August 25, 20177 yr Zbog dva navedena napadacka poteza. Sigurno ne zbog defanzivnih sposobnosti. A dva poteza nisu malo, nije on nosioc igre, vec role player i dovoljno da sipa trojke i ume da napadne kos. Mislis da se nametnuo Saletu izvanrednom odbranom? On je u Zvezdinoj rotaciji samo od Gudurica bolji defanzivac. ...ja sam prokomentarisao zašto Simonović može bolje od Luče da brani četvorke...uzgred, njegov difens rejting u Zvezdi je jedno, a upravo sada na najtanjoj poziciji u repki potpuno druga dimenzija. sa druge strane, da li ima potrebe komentarisati šta je u stanju da napravi u napadu sa ta dva napadačka poteza?
August 25, 20177 yr Jbt koliko puta potrosimo ceo napad i onda u poslednjim sekundama bacamo iz ocaja
August 25, 20177 yr Kuz plodi, i milosavljevic odlican veceras, tako da laza definitivno otpada,cini se
August 25, 20177 yr Arena. Kakvo pomracenje mozga u finisu. Dok su grci igrali preko penisa, kidali smo. Kako su stisli u finisu, raspali smo se
August 25, 20177 yr Jeziv. Pokusava salo da ga razigra, ali slaba vajda. Vodice nam jovara i bogdan igru
August 25, 20177 yr Author Da ima nekog izbora, salo bi izbacio micica i gudurica bez da razmislja. Ovo sto oni igraju je uvredljivo za sport. Nadam se da ce Jovic prestati da igra alibi kosarku koju je gajio u ovim pripremama, jer smo inace najebali.
August 26, 20177 yr Jel jos samo 1 visi ako Nedara otpadne? I kao i svake godine, idu 12 koji prezive pripreme. A nasi ne vide nikakve svoje greske u tome. I svake godine ista taktika. Jebote Birca, Lazic, Micic, Guduric, Stime.. cetvorica od njih idu.