Кристофер Лумумбо Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 jebace nas bertans i galeb u prvoj i westerman u drugoj fazi. ponovo debeli radi protiv interesa srpske kosarke.
Mark Rothko Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 jebace nas bertans i galeb u prvoj i westerman u drugoj fazi. ponovo debeli radi protiv interesa srpske kosarke.+ Pekmen i Varda.
Cash Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Sa Bosnom na Jesenicama. Kao sto Mauci kaze sranje zagarantovano. A ja hteo da igramo u Kopru pa da se jos malo i okupam. :Dps. jel planira ko od forumsasa na Eurobasket( osim Maucija :D )
Cash Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 mauci, sto je to problem? jel to neka vukojebina?bas je vukojebina, nemozes nigde posteno da izadjes. Jedino mozes da igras hokej
goofs Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ma, odlicno je ispalo. U tri moramo biti, a onda se ukrstamo sa jos gorom grupom A kojoj ce Francuzi biti u ko zna kom sastavu. Kako smo se plasirali ovo je super. S tim sto nas ceka verovatno dosta tezak protivnik u 1/4f.Naravno sve ovo ako budemo igrali kako znamo i umemo, a ne kao u kvalifikacijama, u suprotnom bolje ni da ne idemo.
Кристофер Лумумбо Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 razvalicemo sve tamo, samo da se novica potpuno oporavi. ocekujem potpunu dominaciju.
Fins fleet Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) + Gordic. Ceka se samo da Gordon uzme neko drzavljanstvo. Edited November 18, 2012 by Fins fleet
Giggsy Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Kako smo se plasirali ovo je super. S tim sto nas ceka verovatno dosta tezak protivnik u 1/4f.Naravno sve ovo ako budemo igrali kako znamo i umemo, a ne kao u kvalifikacijama, u suprotnom bolje ni da ne idemo.Naravno.Ali ocekujem da ovoga puta budemo jaci barem za Novicu i Lucica, a i za preporodjenog Bjelicu na cetvorci.Optimista sam kao i uvek
Cash Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 evo i rasporeda: 1. kolo - 4. septembarSerbia vs. LithuaniaMacedonia vs. MontenegroLatvia vs. Bosnia and Herzegovina2. kolo - 5. SeptemberBosnia and Herzegovina vs. SerbiaMontenegro vs. LatviaLithuania vs. Macedonia3. kolo - 6. SeptemberMontenegro vs. Bosnia and HerzegovinaMacedonia vs. SerbiaLatvia vs. Lithuania4.kolo - 8. SeptemberBosnia and Herzegovina vs. MacedoniaLithuania vs. MontenegroSerbia vs. Latvia5.kolo - 9. SeptemberLithuania vs. Bosnia and HerzegovinaLatvia vs. MacedoniaMontenegro vs. Serbia
BorisZR Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Zna li se išta o sastavu reprezentacije?Kontam da su Teo, Krstić, Lučić, Novica (ako bude spreman), Bjelica sigurica...
Joe D Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 (edited) Zna li se išta o sastavu reprezentacije?sve se zna, ima misko spreman spisak koji ce duda samo da procita na konferenciji krajem juna. Edited November 19, 2012 by Joe D
goofs Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ja mislim da ce Tepic i Savan da fasuju ove godine za tim, Rasic isto, od ovih manje bitnih i Paun. Ne znam sta je sa Stefanom Markovicem i Keseljem, igraju li i kako? Kosta verovatno nece ispasti jer smo uzasni na centru, mada bi i on mogao.Naravno, rano je pricati o svemu ovome, i tek je pocetak sezone, ali stvari se ne odvijaju preterano dobro za pola nase repke.
Recommended Posts