6 hours ago6 hr 16 hours ago, Micko8 said:Tristan je bolji i talentovaniji igrac i od Smailagica.Možda u Fifi
4 hours ago4 hr 2 hours ago, Hele said:Jeste drugačija, ali meni se sviđa i slična je i toj.Nije kao da postoji neka plava koja naša i samo nju smemo. Prošlih godina smo bili teget. Od 1995. se dosta nijansi plavih izređalo.Svaka nijansa plave će podsećati na neku drugu reprezentaciju i uvek mogu da budu komentari da izgledamo kao Finska, Francuska, Italija...Koju god plavu da uzmeš, na nekog ćeš ličiti, tako da mi to nije nikakav argument.Da se nekome ne sviđa boja, to je ok.sve okej, samo mi je ovakav dres cista asocijacija na recimo talijane, osim sto nije lepo dizajniran kao njihovisvakako mi je iskljucivo vazno to sto smo u nekoj iteraciji plave, ono sa crvenom mi je bila zesca travestija
4 hours ago4 hr Mada i dalje nije 100 posto da je ovo naš seniorski dres, možda nešto specijalno spremaju za prvenstvo. Mada, 99 posto da jeste.
4 hours ago4 hr 2 minutes ago, Hele said:Mada i dalje nije 100 posto da je ovo naš seniorski dres, možda nešto specijalno spremaju za prvenstvo. Mada, 99 posto da jeste.Čović je stipsa, uzeli su najjeftinije.
3 hours ago3 hr 48 minutes ago, kurjak said:Čović je stipsa, uzeli su najjeftinije.Koja bre stipsa, je l' si video koliki je ugovor dao Nedi? 😀
3 hours ago3 hr 59 minutes ago, Hele said:Mada i dalje nije 100 posto da je ovo naš seniorski dres, možda nešto specijalno spremaju za prvenstvo. Mada, 99 posto da jeste.Nema šanse da je ovo dres za EP. Ovo je već postojeća generička linija dresova, to smo ustanovili već.Videćemo kad krenu prijateljske šta će nositi Litvanija, Francuska, a šta mi...Mada, verovatno će biti neki događaj u svrhu promocije dresa.
3 hours ago3 hr 2 minutes ago, smooth.Op said:Mada, verovatno će biti neki događaj u svrhu promocije dresa.Plava simfonija.Urednik programa Jokić. Edited 3 hours ago3 hr by Milošica
3 hours ago3 hr eventualno sifonija, ako voli da cepa namestaj pa mu treba sifon kako bog kafane zapoveda.
3 hours ago3 hr BTW, čuo sam da je taj dres (generički nike) izrađen od kvalitenog materijala i da je sam po sebi odličan. Info od igrača koji je to nosio čitave sezone.
2 hours ago2 hr 3 hours ago, theanswer said:Možda u FifiU realnom zivotu. Tristan je imao lepih partija protiv igraca kao sto su Davis,Sabonis, Valanciunas itd. Smailagic o tome moze samo da sanja.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, smooth.Op said:Nema šanse da je ovo dres za EP. Ovo je već postojeća generička linija dresova, to smo ustanovili već.Videćemo kad krenu prijateljske šta će nositi Litvanija, Francuska, a šta mi...Mada, verovatno će biti neki događaj u svrhu promocije dresa.A realno - ima šanse.
1 hour ago1 hr 43 minutes ago, Micko8 said:U realnom zivotu. Tristan je imao lepih partija protiv igraca kao sto su Davis,Sabonis, Valanciunas itd. Smailagic o tome moze samo da sanja.