Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

za sada samo telentovaniji, to da je bolji treba i da dokaže

• Replies 29.2k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Jovič, Petrušev

Jokić, Milutinov

I Smailaga da pokriva tu, može i 4 i 5.

Avramović, Micić, Jović

Bogdanović, Gudurić,

Dobrić, Marinković

i to je to.

Ali ok, idu pripreme, pa nek se kolju i pokažu ko je bolji.

za petog visokog će da se gleda kakav je na treningu i van terena i da ima neki izraženi kvalitet koji ostala četvorica nemaju

smajli ne nudi ništa što jović ne može.

poku ako nije uplašen je već interesantniji jer može sa par lucidnih poteza da razmrda ekipu, ali ja njega apsolutno ne mogu da zamislim da se ne usere u gaće ako ga ubace na 8 razlike u četvrtfinalu evropskog prvenstva.

tristan ima taj šut i veliki talenat, ne deluje mi da se plaši ali deluje kao jebivetar koji ne daje 100%.

mislim da će da ide tristan ako bude ginuo na priprema i ne bude nervirao bogdana i jokića. u suprotnom smajli.

Edited by Heaviside

Meni Tristan deluje kao flegma i neki klasičan introvertni Šveđanin, ne mogu da ga zamislim da tu gine nešto. Naravno, to je samo ovako utisak, ne znam lika, niti ništa detaljnije o njemu.

Nego na kog Jovića mislite, Stefana ili Nikolu?

filipa

31 minutes ago, Heaviside said:

smajli ne nudi ništa što jović ne može.

tristan ima taj šut i veliki talenat, ne deluje mi da se plaši ali deluje kao jebivetar koji ne daje 100%.

mislim da će da ide tristan ako bude ginuo na priprema i ne bude nervirao bogdana i jokića. u suprotnom smajli.

Smajli je atletski iznad Jovica. S druge strane, cini mi se cvrsci u odbrani protiv 5ica.

A Tristan def ima problem fokusa i motivacije. Sećam se recimo tekme protiv Vembija gde je pokidao jer je bio ocigledno nalozen, a onda narednih x prespavao. Videcemo kako ce reprezentacija da utice.

1 hour ago, spaceploitator said:

Videcemo kako ce reprezentacija da utice.

Mislim da to neće biti uptino.

Niko da prokomentariše dresove whistle

rlgdx2vstjofvkpolnrk.jpeg

v0xlhmuzhtyxv1sqmiwz.jpeg

SRB-ARG-5.webp

SRB-ARG-4.webp