12 hours ago12 hr Mislim da Tristaca treba voditi na EP. Kada je mogao Plavsic na OI, moze i Tristan na EP, on je maldji i dosta bolji i talentovaniji igrac od Plavsica. Edited 12 hours ago12 hr by Micko8
12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Micko8 said:Mislim da Tristaca treba voditi na EP. Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.
10 hours ago10 hr 1 hour ago, *edited by mod said:Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..
10 hours ago10 hr 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.
10 hours ago10 hr +u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili. Edited 10 hours ago10 hr by Nikodije
10 hours ago10 hr 7 minutes ago, Nikodije said:za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.Igraci koji su 11. i 12. ulaze kada je sve reseno, od njih nista ne zavisi. Da li ce Tristan ili Smajli pogoditi tu trojku kad udju, svejedno je..
10 hours ago10 hr 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili Smajli
10 hours ago10 hr Just now, *edited by mod said:U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili SmajliPlavsic sigurno ne ide, osim nepredvijenih povreda Jokica i Milutinova. I na OI je otisao spletom okolnosti. Stefan Jovic treba da upadne u 12 i lepo se oprosti od repke za zlatom..
10 hours ago10 hr bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavilitopic bi, po meni trebalo da ide na ep
10 hours ago10 hr Just now, Nikodije said:bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavilitopic bi, po meni trebalo da ide na epTreba naravno, ali sumnjam da ce ga OKC pustiti u ovom trenutku.
10 hours ago10 hr micic, aleksa, topicbogdan, gudura, dobric, vanjajovic, vukcevic, petrusev, jokic, milutinov
9 hours ago9 hr 17 minutes ago, Nikodije said:+u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili.picko celava ti li si? hteo da proverim jel on def odlucio za koga igra i evo svjeza vest:NOVA portalTristan Vukčević odlučio da igra za Srbiju, Grci otkrili...Tristan Vukčević, mladi košarkaš Vašington Vizardsa, definitivno je odlučio da obuče dres košarkaške reprezentacije Srbije, prenose grčki mediji.jel to sad reseno ili moramo da ga vodimo na EP da bismo ga zapišalitm?inace bih vodio smajlija iako je vrv slabiji igrac, prosto zato sto sve sto tristan donosi vec imamo u jokicu i petrusevu, a smajlijevu atletiku drugde nemamo. jokic i smajli tandem bi mogao da bude bas sexy ako uspeju nekako smajlija da nateraju da se fokusira Edited 9 hours ago9 hr by spaceploitator
9 hours ago9 hr Smailagaic uvek pre Vukcevica, makar ima tri sezone ozbiljne kosarke vise od Vukcevica.