Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Mislim da Tristaca treba voditi na EP. Kada je mogao Plavsic na OI, moze i Tristan na EP, on je maldji i dosta bolji i talentovaniji igrac od Plavsica.

Edited by Micko8

• Replies 29.2k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

3 minutes ago, Micko8 said:

Mislim da Tristaca treba voditi na EP.

Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.

Tristan i Izundu

1 hour ago, *edited by mod said:

Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.

Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..

za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.

+u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili.

Edited by Nikodije

7 minutes ago, Nikodije said:

za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.

Igraci koji su 11. i 12. ulaze kada je sve reseno, od njih nista ne zavisi. Da li ce Tristan ili Smajli pogoditi tu trojku kad udju, svejedno je..

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili Smajli

Just now, *edited by mod said:

U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili Smajli

Plavsic sigurno ne ide, osim nepredvijenih povreda Jokica i Milutinova. I na OI je otisao spletom okolnosti.

Stefan Jovic treba da upadne u 12 i lepo se oprosti od repke za zlatom..

bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavili

topic bi, po meni trebalo da ide na ep

Just now, Nikodije said:

bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavili

topic bi, po meni trebalo da ide na ep

Treba naravno, ali sumnjam da ce ga OKC pustiti u ovom trenutku.

micic, aleksa, topic

bogdan, gudura, dobric, vanja

jovic, vukcevic, petrusev, jokic, milutinov

17 minutes ago, Nikodije said:

+u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili.

picko celava ti li si? D

hteo da proverim jel on def odlucio za koga igra i evo svjeza vest:

NOVA portal
No image preview

Tristan Vukčević odlučio da igra za Srbiju, Grci otkrili...

Tristan Vukčević, mladi košarkaš Vašington Vizardsa, definitivno je odlučio da obuče dres košarkaške reprezentacije Srbije, prenose grčki mediji.

jel to sad reseno ili moramo da ga vodimo na EP da bismo ga 1389_flag_rs zapišalitm?

inace bih vodio smajlija iako je vrv slabiji igrac, prosto zato sto sve sto tristan donosi vec imamo u jokicu i petrusevu, a smajlijevu atletiku drugde nemamo. jokic i smajli tandem bi mogao da bude bas sexy ako uspeju nekako smajlija da nateraju da se fokusira

Edited by spaceploitator

Smailagaic uvek pre Vukcevica, makar ima tri sezone ozbiljne kosarke vise od Vukcevica.

Tristan je bolji i talentovaniji igrac i od Smailagica.