Micko8 Posted August 12 Posted August 12 (edited) On 8. 8. 2024. at 13:55, bradilko said: pobegose sa lopate. izvukli ih ovi starci. Izvukle ih sudije ali niko od nasih iz KSS to nece javno da prizna posle zavrsetka turnira. Mogli bi da izidju sa videom i samo da pokazu sve "greske" koje su sudije napravile na nasu i njihovu stetu i sve ce svima biti jasno Edited August 12 by Micko8 1 2
Popular Post Tresko Posted August 13 Popular Post Posted August 13 U svom ovom slavlju nisam video da je iko pomenuo Borišu Simanića. Bilo bi lepo i ljudski da nagrade koje dobiju za medalju doniraju njemu, koji još nigde ne igra, a sigurno ima porodicu koju treba da podržava. 15 2
red star forever Posted August 13 Posted August 13 39 minutes ago, Tresko said: U svom ovom slavlju nisam video da je iko pomenuo Borišu Simanića. Bilo bi lepo i ljudski da nagrade koje dobiju za medalju doniraju njemu, koji još nigde ne igra, a sigurno ima porodicu koju treba da podržava. I meni je on pao na pamet,, nekako je zaboravljen. 😪
Hele Posted August 13 Posted August 13 Karijev ples ahahahaha https://www.instagram.com/reel/C-lnQbzoWL9/?igsh=amh3dng4YmVrcGJ4 1 1
Hele Posted August 13 Posted August 13 2 hours ago, Tresko said: U svom ovom slavlju nisam video da je iko pomenuo Borišu Simanića. Bilo bi lepo i ljudski da nagrade koje dobiju za medalju doniraju njemu, koji još nigde ne igra, a sigurno ima porodicu koju treba da podržava. Sad guglam i vidim da su mediji objavili da je docek gledao na tv-u, a posle im se prikljucio na slavlju u toj nekoj diskoteci/kafani/restoranu... ili gde su vec bili. Medjutim, video sam jutros snimak kako on i Jovic oblace majice reprezentacije, na jednom od balkona Skupstine grada Beograda. Da nije snimak od prosle godine?
Micko8 Posted August 13 Posted August 13 (edited) Reprezentativci stalno daju izjave kako se nadaju da ce u istom sastavu osvojiti zlato sledece godine. Mozda im je debeli obecao da ce igrati sledece godine,mozda se opet smiluje. Ja licno mislim da od toga nema nista ali eto videcemo. Edited August 13 by Micko8
uini Posted August 13 Posted August 13 neka spoji sa olimpijadom, jedno evropsko i svetsko, pa da batali 1
Micko8 Posted August 13 Posted August 13 Super, valjda mu ni sina vise nece ovoliko forsirati u reprezentaciji kada ode iz saveza. 1 3 1
Tresko Posted August 13 Posted August 13 19 minutes ago, Milošica said: Živo me zanima ko će biti zamena. Verovatno neko čovićev koga će vučić postaviti, da nastavi uništavanje. 1
goofs Posted August 13 Posted August 13 Smrdi da ce po oprobanom receptu da izvuku nekog poslušnog matorca iz naftalina (Maljković?) i da mu kao desnu ruku dodaju stranačkog menadžera.
kud u maglu Simoviću Posted August 13 Posted August 13 copy/paste fss samo drugi ešalon s obzirom na razliku u kinti između fudbala i basketa 4
*edited by mod Posted August 13 Posted August 13 1 hour ago, goofs said: Smrdi da ce po oprobanom receptu da izvuku nekog poslušnog matorca iz naftalina (Maljković?) i da mu kao desnu ruku dodaju stranačkog menadžera. Kešelj se jako nameće. 6
Recommended Posts