Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Gledao kvote za mvp na oi:

Jokara 20

Lebron 3,50 najmanja

Vasa 50 sigurica

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Samo zelim da pozelim momcima srecno na OI!Kako god prosli vi ste sampioni vec za mene!

• Popular Post

U ime košarkaške reprezentacije Srbije - hvala ti.

uhapsilo jokića

:ohmy:

Spoiler

sta nam rade. jebe ova duboka drzava.

Usrali se Ameri pa hoće da nas destabilizuju

Nije valjda da i Ameri biraju tajming :fantom:

Zna se iz čije kuhinje ovo dolazi

2 minutes ago, Profesionalac said:

image.jpeg.6f4b9e3aecbd7e589bcf674c3a484a1f.jpeg

2 minutes ago, Profesionalac said:

vašingtonski kursisti

:sleep:

Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi.

6 minutes ago, sasha said:

image.jpeg.6f4b9e3aecbd7e589bcf674c3a484a1f.jpeg

Sad će On da ispregovara puštanje iz kaveza da se ne bi stresirao MVP, ništa bez Njega.

1 minute ago, Lancia said:

Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi.

Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima"

I sacekas par sekundi..

13 hours ago, Micko8 said:

U Nedelju ocekujem najgore ali se nadam najboljem. Jokic i Bogdanovic ce morati da udju odlucno u mec i da svojim pristupom ohrabre ostatak ekipe. Nema razloga da se ukenjaju od straha ili treme, igraju protiv americkih igraca skoro svako vece u NBA ligi. Na pipremnoj utakmici su Petrusev i Avramovic pokazali da nemaju nikakvo strahopostovanje prema njihovim igracima. Verujem da ce Bogdanovic odigrati dobru utakmicu i da ce Milutinov pruziti pristojne minute kao rezerva ali i u tandemu sa Jokicem. Mislim da ce Pesic koristiti Jokica i Milutinova u tandemu  kada Davis i Adeyebo budu zajdno u petorci. Milutinov ce sigurno pruziti mnogo jaci otpor u duelu sa Davisom od Plavsica koji kvalitetom i snagom nije dorastao takvim duelima. Jovic bi mogao da bude nas dzoker sa klupe na toj utakmici.  Od Micica i Gudurica nemam nikakva ocekivanja, molim se bogu samo da nas ne ukanale za ono minuta sto provedu na terenu , mislim da ce Dobric biti korisniji igrac od njih. I naravno Jokic mora da udje u tu utakmicu sa dominantnim stavom i da dokaze svima da je jedan od pet najbolji igraca u NBA ligi. 

daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice.

4 minutes ago, SNARC said:

Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima"

I sacekas par sekundi..

:lolol: priznajem da nemam muda, da cekam.