Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Dejo genije pa ti si Bog

I idemo

Bogdan je car, ali kakvo ispiranje mozga od intervjua.

22 minuta traje, a kao tri sata da gledam.

Bogdan prica 5 minuta, ostalo je voditelj, ,,U mom jukra" pesma koja me vec tera da razbijem telefon i ostatak je Pesiceva konferencija.

Ok, bolji su, ok, malo i nismo imali srece, ali sramotan kraj i pristup.

Mogli smo ici na to da bude nekih 9, 10, 15 razlike, bruka je sta smo dopustili.

A nije da ne moze da bude bitno.

Mada, i da nista ne znaci, sramotan je ovakav pristup.

Konstatno nam se ponavlja da imamo los sut protiv njih.Jednostavno nam ne leze.Mnogo su atletski mocniji od nasih.Mi smo na pocetnu energiju Avrama i Dobrica uspeli malo da ih na pocetku smetemo ali onda su uzeli stvari u svoje ruke.A u 2Q nas je cheat code KD oladio sa svojim sutevima, gde je ubadao sve sto je sutno.U 3Q smo vec pali energetski i odatle su nas odradili(btw Kamerunac je gnjida) a Lebron je i dalje klasa sa svojih 39 godina. Svakako treba ovu utakmicu zaboraviti i da se Bogi probudi. :))

On 26. 7. 2024. at 0:42, Hele said:

Bogdan je car, ali kakvo ispiranje mozga od intervjua.

22 minuta traje, a kao tri sata da gledam.

Bogdan prica 5 minuta, ostalo je voditelj, ,,U mom jukra" pesma koja me vec tera da razbijem telefon i ostatak je Pesiceva konferencija.

Brate ni ja ne znam gde kopaju te voditelje.Jebo mater zakleo bi se da sam negde video da je i Goca Trzan voditeljka.Pa ljudi ovo je strasno.

Svaka cast Bogdanu sto imao zivce za budalu.

Pa nije Bogdanu tako izgledao intervju, Bogdan je seo i pricao par minuta, a nama su to montirali da traje 20 🤣

2002. potonje zlato. Zemlja kosarke lol

Odlična wiki stranica, neko se baš potrudio.

Zoki Savić i Bodiroga predvode EL četu sa tri trofeja. Vasil, Predragsaša, Rebarac i Zoran Sretenović imaju po dva (ima i Dušan Šakota, ali njega ne računam).

S obzirom na trend da najtalentovaniji brzo odlaze u NBA teško da će neko nadmašiti to u skorije vreme.

Srbiji pripadaju medalje od 1992. godine, kao sukcesoru tadašnje SRJ. To je pravno tako, a mislim da je i pravedno. 

zasto na amere ponovo, kakvo je ovo glupo zdrebanje jbt