Hele Posted July 25 Posted July 25 Bogdan je car, ali kakvo ispiranje mozga od intervjua. 22 minuta traje, a kao tri sata da gledam. Bogdan prica 5 minuta, ostalo je voditelj, ,,U mom jukra" pesma koja me vec tera da razbijem telefon i ostatak je Pesiceva konferencija. 1
Hele Posted July 28 Posted July 28 Ok, bolji su, ok, malo i nismo imali srece, ali sramotan kraj i pristup. Mogli smo ici na to da bude nekih 9, 10, 15 razlike, bruka je sta smo dopustili. A nije da ne moze da bude bitno. Mada, i da nista ne znaci, sramotan je ovakav pristup.
Fanta Posted July 28 Posted July 28 Konstatno nam se ponavlja da imamo los sut protiv njih.Jednostavno nam ne leze.Mnogo su atletski mocniji od nasih.Mi smo na pocetnu energiju Avrama i Dobrica uspeli malo da ih na pocetku smetemo ali onda su uzeli stvari u svoje ruke.A u 2Q nas je cheat code KD oladio sa svojim sutevima, gde je ubadao sve sto je sutno.U 3Q smo vec pali energetski i odatle su nas odradili(btw Kamerunac je gnjida) a Lebron je i dalje klasa sa svojih 39 godina. Svakako treba ovu utakmicu zaboraviti i da se Bogi probudi. :)) 1
Блок_64 Posted August 2 Posted August 2 On 26. 7. 2024. at 0:42, Hele said: Bogdan je car, ali kakvo ispiranje mozga od intervjua. 22 minuta traje, a kao tri sata da gledam. Bogdan prica 5 minuta, ostalo je voditelj, ,,U mom jukra" pesma koja me vec tera da razbijem telefon i ostatak je Pesiceva konferencija. Brate ni ja ne znam gde kopaju te voditelje.Jebo mater zakleo bi se da sam negde video da je i Goca Trzan voditeljka.Pa ljudi ovo je strasno. Svaka cast Bogdanu sto imao zivce za budalu.
Hele Posted August 2 Posted August 2 Pa nije Bogdanu tako izgledao intervju, Bogdan je seo i pricao par minuta, a nama su to montirali da traje 20 🤣 1
Hele Posted August 3 Posted August 3 Wikipedia nam lepo sve medalje racuna https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serbia_men's_national_basketball_team
goofs Posted August 4 Posted August 4 Odlična wiki stranica, neko se baš potrudio. Zoki Savić i Bodiroga predvode EL četu sa tri trofeja. Vasil, Predragsaša, Rebarac i Zoran Sretenović imaju po dva (ima i Dušan Šakota, ali njega ne računam). S obzirom na trend da najtalentovaniji brzo odlaze u NBA teško da će neko nadmašiti to u skorije vreme. 1
Amos Posted August 4 Posted August 4 12 hours ago, Hele said: Wikipedia nam lepo sve medalje racuna https://en.m.wikipedia.org/wiki/Serbia_men's_national_basketball_team FIBA >>> Wikipedia. Biće jednom i neko zlato. Za sada multipl srebrni.
Gale Posted August 4 Posted August 4 Srbiji pripadaju medalje od 1992. godine, kao sukcesoru tadašnje SRJ. To je pravno tako, a mislim da je i pravedno. 4
Recommended Posts