July 25, 2024Jul 25 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uhapsilo jokića Reveal hidden contents Ostali sami bez nadzora. (Pola sala/pola zbilja)
July 25, 2024Jul 25 5 minutes ago, Lancia said: priznajem da nemam muda, da cekam. Sto bi rekao brat Kinez...nema muda-nema paLe
July 25, 2024Jul 25 18 minutes ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Ja se brinem za Vanju, jel on kuva kafe?
July 25, 2024Jul 25 3 minutes ago, napadaj said: Misdemeanor Meh, kapiram da će biti opušteno. Htjedoh i ja da to napišem, udariće ga po džepu.
July 25, 2024Jul 25 1 hour ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Ako Kari treba da plati kartu, mislim da ce Micko ipak ostati kod kuce
July 25, 2024Jul 25 16 minutes ago, pantelia said: Ako Kari treba da plati kartu, mislim da ce Micko ipak ostati kod kuce kari jede leblelije, samo iz jednog kioska u pirotu. mozemo da organizujemo da ih micko ponese.
July 25, 2024Jul 25 2 hours ago, Valkyrie said: U ime košarkaške reprezentacije Srbije - hvala ti. Kad osvoje srebro zlato seticete se ovog posta! Edited July 25, 2024Jul 25 by Fanta
July 25, 2024Jul 25 7 minutes ago, Papovac said: kari jede leblelije, samo iz jednog kioska u pirotu. mozemo da organizujemo da ih micko ponese. micko ako ne ponese jagnjetinu, neće ga ni primiti
July 25, 2024Jul 25 5 hours ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Vazi "genije"