Moonwalker Posted July 25 Posted July 25 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uhapsilo jokića Reveal hidden contents Ostali sami bez nadzora. (Pola sala/pola zbilja)
SNARC Posted July 25 Posted July 25 5 minutes ago, Lancia said: priznajem da nemam muda, da cekam. Sto bi rekao brat Kinez...nema muda-nema paLe 4
Filozof manijak Posted July 25 Posted July 25 Što se tiče tajminga, Ameri prepisuju od majstora tajminga: Spoiler
uini Posted July 25 Posted July 25 bitno je da je jokic na sigurnom, nece morati da pravi sacekusu sa burazerima
Valk Posted July 25 Posted July 25 18 minutes ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Ja se brinem za Vanju, jel on kuva kafe?
Jesper23 Posted July 25 Posted July 25 3 minutes ago, napadaj said: Misdemeanor Meh, kapiram da će biti opušteno. Htjedoh i ja da to napišem, udariće ga po džepu.
Arkadija Posted July 25 Posted July 25 Iako je u pitanju prekršaj, za to tamo se apsi i ide u pritvor?
pantelia Posted July 25 Posted July 25 1 hour ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Ako Kari treba da plati kartu, mislim da ce Micko ipak ostati kod kuce 9
Papovac Posted July 25 Posted July 25 16 minutes ago, pantelia said: Ako Kari treba da plati kartu, mislim da ce Micko ipak ostati kod kuce kari jede leblelije, samo iz jednog kioska u pirotu. mozemo da organizujemo da ih micko ponese.
Fanta Posted July 25 Posted July 25 (edited) 2 hours ago, Valkyrie said: U ime košarkaške reprezentacije Srbije - hvala ti. Kad osvoje srebro zlato seticete se ovog posta! Edited July 25 by Fanta 1
uini Posted July 25 Posted July 25 7 minutes ago, Papovac said: kari jede leblelije, samo iz jednog kioska u pirotu. mozemo da organizujemo da ih micko ponese. micko ako ne ponese jagnjetinu, neće ga ni primiti
Micko8 Posted July 25 Posted July 25 5 hours ago, Papovac said: daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. Vazi "genije"
Recommended Posts