sasha Posted July 25 Posted July 25 Gledao kvote za mvp na oi: Jokara 20 Lebron 3,50 najmanja Vasa 50 sigurica
Fanta Posted July 25 Posted July 25 Samo zelim da pozelim momcima srecno na OI!Kako god prosli vi ste sampioni vec za mene!
Popular Post Valk Posted July 25 Popular Post Posted July 25 U ime košarkaške reprezentacije Srbije - hvala ti. 2 1 16
sasha Posted July 25 Posted July 25 2 minutes ago, Profesionalac said: Zna se iz čije kuhinje ovo dolazi
kud u maglu Simoviću Posted July 25 Posted July 25 2 minutes ago, Profesionalac said: Zna se iz čije kuhinje ovo dolazi vašingtonski kursisti 1
Lancia Posted July 25 Posted July 25 Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi. 2
Valk Posted July 25 Posted July 25 6 minutes ago, sasha said: Sad će On da ispregovara puštanje iz kaveza da se ne bi stresirao MVP, ništa bez Njega. 2
SNARC Posted July 25 Posted July 25 1 minute ago, Lancia said: Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi. Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima" I sacekas par sekundi.. 1 3
Papovac Posted July 25 Posted July 25 13 hours ago, Micko8 said: U Nedelju ocekujem najgore ali se nadam najboljem. Jokic i Bogdanovic ce morati da udju odlucno u mec i da svojim pristupom ohrabre ostatak ekipe. Nema razloga da se ukenjaju od straha ili treme, igraju protiv americkih igraca skoro svako vece u NBA ligi. Na pipremnoj utakmici su Petrusev i Avramovic pokazali da nemaju nikakvo strahopostovanje prema njihovim igracima. Verujem da ce Bogdanovic odigrati dobru utakmicu i da ce Milutinov pruziti pristojne minute kao rezerva ali i u tandemu sa Jokicem. Mislim da ce Pesic koristiti Jokica i Milutinova u tandemu kada Davis i Adeyebo budu zajdno u petorci. Milutinov ce sigurno pruziti mnogo jaci otpor u duelu sa Davisom od Plavsica koji kvalitetom i snagom nije dorastao takvim duelima. Jovic bi mogao da bude nas dzoker sa klupe na toj utakmici. Od Micica i Gudurica nemam nikakva ocekivanja, molim se bogu samo da nas ne ukanale za ono minuta sto provedu na terenu , mislim da ce Dobric biti korisniji igrac od njih. I naravno Jokic mora da udje u tu utakmicu sa dominantnim stavom i da dokaze svima da je jedan od pet najbolji igraca u NBA ligi. daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice. 1 4
Lancia Posted July 25 Posted July 25 4 minutes ago, SNARC said: Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima" I sacekas par sekundi.. priznajem da nemam muda, da cekam. 3
Recommended Posts