July 25, 2024Jul 25 Samo zelim da pozelim momcima srecno na OI!Kako god prosli vi ste sampioni vec za mene!
July 25, 2024Jul 25 2 minutes ago, Profesionalac said: Zna se iz čije kuhinje ovo dolazi vašingtonski kursisti
July 25, 2024Jul 25 Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi.
July 25, 2024Jul 25 6 minutes ago, sasha said: Sad će On da ispregovara puštanje iz kaveza da se ne bi stresirao MVP, ništa bez Njega.
July 25, 2024Jul 25 1 minute ago, Lancia said: Tacno se skupila rodbina i prijatelji na rostilj i pivo i ubedili coveka da tuzi Jokice, ''Brader, nemoj da si lud, puni su ko brod'' ja bih isto tako, da sam u Americi. Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima" I sacekas par sekundi..
July 25, 2024Jul 25 13 hours ago, Micko8 said: U Nedelju ocekujem najgore ali se nadam najboljem. Jokic i Bogdanovic ce morati da udju odlucno u mec i da svojim pristupom ohrabre ostatak ekipe. Nema razloga da se ukenjaju od straha ili treme, igraju protiv americkih igraca skoro svako vece u NBA ligi. Na pipremnoj utakmici su Petrusev i Avramovic pokazali da nemaju nikakvo strahopostovanje prema njihovim igracima. Verujem da ce Bogdanovic odigrati dobru utakmicu i da ce Milutinov pruziti pristojne minute kao rezerva ali i u tandemu sa Jokicem. Mislim da ce Pesic koristiti Jokica i Milutinova u tandemu kada Davis i Adeyebo budu zajdno u petorci. Milutinov ce sigurno pruziti mnogo jaci otpor u duelu sa Davisom od Plavsica koji kvalitetom i snagom nije dorastao takvim duelima. Jovic bi mogao da bude nas dzoker sa klupe na toj utakmici. Od Micica i Gudurica nemam nikakva ocekivanja, molim se bogu samo da nas ne ukanale za ono minuta sto provedu na terenu , mislim da ce Dobric biti korisniji igrac od njih. I naravno Jokic mora da udje u tu utakmicu sa dominantnim stavom i da dokaze svima da je jedan od pet najbolji igraca u NBA ligi. daj, leba ti, da zovemo karija da ti hitno plati avionsku kartu. da se ne zajebemo da zaksnis na pocetak utakmice.
July 25, 2024Jul 25 4 minutes ago, SNARC said: Da se nacrtas pred njima..pobrines se da si u necijem kadru i kazes im "Brat vam je jedna od jacih seljacina koja je proizasla iz te pripizdine u kojoj ste rodjeni..a i poznato je da se samo pederi odusevljavaju konjima" I sacekas par sekundi.. priznajem da nemam muda, da cekam.