Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, copkillah said:

Potpuno suludo pitanje, bukvalno su tek ispali, u tom momentu ga boli kurac i za kevu i ćaleta i braću, a kamoli za reprezentaciju.

Osim za konje, za njih ga ne boli kurac.

Ko ih jebe, što su ispali... vune :fantom:

• +1 1
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted (edited)
1 hour ago, goofs said:

Kako će samo da ispali, nismo ni svesni

Dobio sam info da ipak ide na OI

Sport Horse GIF by Team USA

Edited by arheolog1981
Posted

Debeli nece igrati na OI,uveren sam u to. A mislim da je i  zavrsio sa reprezentacijom za sva vremena.

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, Micko8 said:

Debeli nece igrati na OI,uveren sam u to. A mislim da je i  zavrsio sa reprezentacijom za sva vremena.

ako ne odigra sad, verovatno vise nikad ni nece.

ako odigra, zavisice od iskustva, pa mozda opichi jos neku ako ispadne lepo

Posted (edited)

Po reakciji na postavljeno pitanje, rekao bi da je on raskrstio sa reprezentacijom. Barem da odmah lepo kaze da nece a ne da se njegov status opet rasteze do pocetka piprema.  Ocigledno je da mu se ne igra leti, nema privrzensot prema nacionalnom timu. Ne verujem da njemu Olimpijske igre nesto znace, na jednim je vec uscestvovao. Mislim i da bez njega imamo dobru reprezentaciju i da ce biti dobre kosarke na leto. Nadam se da ce se Topic,Djurisic i Vukcevic naci na konacnom spisku:)

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted
24 minutes ago, Micko8 said:

Po reakciji na postavljeno pitanje, rekao bi da je on raskrstio sa reprezentacijom. 

meni je vise zonficj, 'de me sad smaras sa the decisionom, pusti da odem na splavarenje pa da me konobar pita

• -1 1
Posted

meni je to bilo vise:

"koji me qrac to sad pitas, kad nikad dosad nisam na ovakvoj konferenciji davao konkretan odgovor o tome"

Posted

Ovo nije prvi put da ga pitaju za reprezentaciju u potpuno imbecilnom momentu za tako nešto.

• +1 1
  • -1 1
Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Ovo nije prvi put da ga pitaju za reprezentaciju u potpuno imbecilnom momentu za tako nešto.

da, i uvek ih odjebe. i svejedno se nadje neki idiot da to ponovo pita. :D

• -1 1
Posted

Mislim da ce vec sutra ili prekosutra biti u Somboru,pa ce neki od nas imati info iz prve ruke :D

Posted

Бар је доследан, кад год га било који новинар пита за репрезентацију, преврт очима и не знам видећу шта ме сад питаш то одговор је ту.

Тренутно не постоји ни један једини разлог да не игра, тако да ако одбије, скратити му муке и не позивати га више.

• +1 1
Posted

A kada ce da ga pitaju??? Medijima nece biti dostupan do kraja leta:)

Posted (edited)
55 minutes ago, johan nagel said:

Бар је доследан, кад год га било који новинар пита за репрезентацију, преврт очима и не знам видећу шта ме сад питаш то одговор је ту.

Тренутно не постоји ни један једини разлог да не игра, тако да ако одбије, скратити му муке и не позивати га више.

Pa razlog da ne igra je taj zato sto mu se ne igra.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Па то свакако али мислим више на онако неки званичан разлог, типа уморан сам, нисам ментално и физички у стању да пружим 100% и слично. Сада има више него довољно времена да одмори.