Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, Valkyrie said:

Ne mrzi me, valjda nisam totalni baksuz pa da nas sjebem. 

Naprotiv. To je karika koja je nedostajala.

Eurobasket je nas! Pre toga osvajamo Pariz, drž’te gaće Ameri

• Haha 2
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Istrpecu sve, samo da se vratimo tamo gde treba da zavrsimo, kako to veli najveci trener nasih naroda.

Posted
On 21. 2. 2024. at 16:01, Micko8 said:

Umesto Ristica Balsa Koprivica , umesto Simanica uz duzno postavanje Tristan Vukcevic. To je to za siri sipsak kandidata za OI.

Jel Tristan bese sad od marta ima pravo da igra?

• +1 1
Posted

Btw, Pesic je treba da pozove Nakica, ako Mario hoce, cisto da upise nastup i zavrsimo sa tim.

Posted
2 hours ago, Hele said:

Jel Tristan bese sad od marta ima pravo da igra?

da 11og puni 21, moze da pije u ameriky i da igra za nas

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Kk Dubai se muči protiv Finske

• +1 1
Posted

E kako sezovu ona dva južnjaka što komentarišu košarku zvezdu?

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

E kako sezovu ona dva južnjaka što komentarišu košarku zvezdu?

6.75range

Posted

Jaramaz da ga ne guraju..mogao bi eventualno u Szolnok, a i tu bi vrv dobio otkaz. Kako on gura EL godinama je pitanje pitanja.

• Haha 1
Posted (edited)

Ja sam Jaramaza video kao sledeceg Nedovica , po nacinu igranja cak i malo naprednijeg posto je bio dobar klacer u mladjim kategorijama ali je debelo zabagovao prilikom prelaska u seniorsku kosarku, mozda su ga i brojne povrede omele u kosarkaskom razvoju.

Edited by Micko8
Posted
7 minutes ago, Micko8 said:

Ja sam Jaramaza video kao sledeceg Nedovica , po nacinu igranja cak i malo naprednijeg posto je bio dobar klacer u mladjim kategorijama ali je debelo zabagovao prilikom prelaska u seniorsku kosarku, mozda su ga i brojne povrede omele u kosarkaskom razvoju.

Nema on motoriku Nedovica. Sut mu je uzas blagi. Asistencija slaba, ali eto kao igra odbranu. To pisem za EL nivo.

Posted (edited)

Glavna razlika je u tome što je Nedović kroz karijeru konstantno bio odličan u jednom važnom aspektu igre. Zna čovek da daje koševe na sve moguće načine. Jaramaz sa druge strane nema ekstra kvalitet ni u jednom segmentu. Igra odbranu ali nije to sami vrh, fali mu size za to. Može da pogodi i iz mesta i iz driblinga, ume da doda, solidna tehnika driblinga, može da probije, može da igra keca, ali opet ništa od toga nije vrhunsko.

Edited by Heaviside
  • +1 3
Posted

Nedović ima strašne fizikalije, eksplozivnost i prodornost, a i dobar odraz. I Duda ga je onomad hvalio i verovatno video kao jednog od nosilaca rep’stacije u budućnosti, ali…jbg, povrede i glava nije bila na mestu.

Jaramaz u tome kaska jedno 30% minimum, verovatno i više, ali zato ima neke druge kvalitete.

• +1 2