MeanM@ Posted February 22 Posted February 22 46 minutes ago, Valkyrie said: Ne mrzi me, valjda nisam totalni baksuz pa da nas sjebem. Naprotiv. To je karika koja je nedostajala. Eurobasket je nas! Pre toga osvajamo Pariz, drž’te gaće Ameri 2
Valk Posted February 22 Posted February 22 Ako si me upravo nazvao Karikom koja nedostaje mislim da smo u problemu
MeanM@ Posted February 22 Posted February 22 Istrpecu sve, samo da se vratimo tamo gde treba da zavrsimo, kako to veli najveci trener nasih naroda.
Hele Posted February 23 Posted February 23 On 21. 2. 2024. at 16:01, Micko8 said: Umesto Ristica Balsa Koprivica , umesto Simanica uz duzno postavanje Tristan Vukcevic. To je to za siri sipsak kandidata za OI. Jel Tristan bese sad od marta ima pravo da igra? 1
Hele Posted February 23 Posted February 23 Btw, Pesic je treba da pozove Nakica, ako Mario hoce, cisto da upise nastup i zavrsimo sa tim.
spaceploitator Posted February 23 Posted February 23 2 hours ago, Hele said: Jel Tristan bese sad od marta ima pravo da igra? da 11og puni 21, moze da pije u ameriky i da igra za nas 2 1
Frank Pembleton Posted February 23 Posted February 23 E kako sezovu ona dva južnjaka što komentarišu košarku zvezdu?
vladavsnarod Posted February 23 Posted February 23 2 hours ago, Frank Pembleton said: E kako sezovu ona dva južnjaka što komentarišu košarku zvezdu? 6.75range
Marco Cake Posted February 24 Posted February 24 Jaramaz da ga ne guraju..mogao bi eventualno u Szolnok, a i tu bi vrv dobio otkaz. Kako on gura EL godinama je pitanje pitanja. 1
Micko8 Posted February 24 Posted February 24 (edited) Ja sam Jaramaza video kao sledeceg Nedovica , po nacinu igranja cak i malo naprednijeg posto je bio dobar klacer u mladjim kategorijama ali je debelo zabagovao prilikom prelaska u seniorsku kosarku, mozda su ga i brojne povrede omele u kosarkaskom razvoju. Edited February 24 by Micko8
Marco Cake Posted February 24 Posted February 24 7 minutes ago, Micko8 said: Ja sam Jaramaza video kao sledeceg Nedovica , po nacinu igranja cak i malo naprednijeg posto je bio dobar klacer u mladjim kategorijama ali je debelo zabagovao prilikom prelaska u seniorsku kosarku, mozda su ga i brojne povrede omele u kosarkaskom razvoju. Nema on motoriku Nedovica. Sut mu je uzas blagi. Asistencija slaba, ali eto kao igra odbranu. To pisem za EL nivo.
Heaviside Posted February 24 Posted February 24 (edited) Glavna razlika je u tome što je Nedović kroz karijeru konstantno bio odličan u jednom važnom aspektu igre. Zna čovek da daje koševe na sve moguće načine. Jaramaz sa druge strane nema ekstra kvalitet ni u jednom segmentu. Igra odbranu ali nije to sami vrh, fali mu size za to. Može da pogodi i iz mesta i iz driblinga, ume da doda, solidna tehnika driblinga, može da probije, može da igra keca, ali opet ništa od toga nije vrhunsko. Edited February 24 by Heaviside 3
goofs Posted February 24 Posted February 24 Nedović ima strašne fizikalije, eksplozivnost i prodornost, a i dobar odraz. I Duda ga je onomad hvalio i verovatno video kao jednog od nosilaca rep’stacije u budućnosti, ali…jbg, povrede i glava nije bila na mestu. Jaramaz u tome kaska jedno 30% minimum, verovatno i više, ali zato ima neke druge kvalitete. 2
Recommended Posts