Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Bravo naši!

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Bravo majstori. 

Naredna godina labudova pesma za Zeljka u partizanu i Karija u repki. I slag na tortu imamo Ivanovica u Zvezdi. Prisustvovali smo 40 godina kosarkaske genijalnosti, nismo svesni jos sigurno.

Posle sta bude bice.

Ja sam prezadovoljan, ovo je fantastican uspeh , sta nas je sve pogodilo, otkazi, tragedija Simanica, povreda Dobrica u finalu. Igrali smo dobru kosarku na prvenstvu , plasirali smo se na OI. Ova ekipa zasluzuje veliko postovanje.  Ako konjusar odluci da igra sledece godine, mi cemo opet igrati finale :thumbsup:

Edited by Micko8

objektivno, veliku smo stvar napravili. veliki rezultat. tu smo, motamo se oko vrha, popećemo se ponovo na njega. malo je falilo i Kariju i pre njega Đorđeviću, da pozlate neki turnir.

pre turnira mislio sam da ćemo da zabagujemo u 1/4 finala i da razigravamo. to mi se činilo kao realan domet. Bogu hvala pa Kari bolje zna

Edited by Ted

za OI da se bira od oviju:

Avram/Lažni evroligaški MVP ako ga ne bole prepone/S Jović

Bogdan/Gudura/Vanja

Luča/Kalina/Pokuševski/Kobra

N Jović/Petrušev

Pravi svecki konjušar MVP/Milutinov/Smajlaga

Edited by garmonbozia

Sastav za olimpijske igre

teodosic nedovic lucic kalinic bjelica pokusevski jokic micic jaramaz trifunovic smailagic i mitrovic

Peto srebro. Sve je teže u košarci osvojiti nešto reprezentativno, veliki uspeh ali opet uvek nervira što gubimo tu jednu utakmicu za povratak na vrh. 

Evo ga Kari poliva:
"Ako mislite da će ova medalja da promeni nešto u našoj košarci -- Neće! Mi nemamo Ligu u košarci!
Nemoj da me vučete za jezik!"

Bravo Kari!

...shiiit has hit the fan...

ali imamo ligu

:fantom:

Jel to i Milutinov imao neke probleme? Ucinilo mi se da je neko (valjda Avram) rekao da je igrao na sopstvenu odgovornost

Ne slažem se, liga nikad jača. Dogodine u Zvezdi Lebron, u Partizanu KD.

7 minutes ago, pantelia said:

Jel to i Milutinov imao neke probleme? Ucinilo mi se da je neko (valjda Avram) rekao da je igrao na sopstvenu odgovornost

jeste, neki misic valjda stradao jos protiv kanadjana. + izgleda i bogi bio bolestan - viroza koliko sam razumeo.

Bogdan bolestan, Milutinov povredjen, Dobric se povredio. Pa stvarno...

@harper

"Dobric kao najbolji defanzivac cuva protivnickog pleja, a Bogdanovic kao najslabiji cuva krilo ili beka zavisi ko je najtanji ofanizivno u spoljnoj liniji protivnika (ovog drugog cuva Stefan Jovic)" Dule Vujosevic

Molim za komentar :D