Fins fleet Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Bravo majstori. Naredna godina labudova pesma za Zeljka u partizanu i Karija u repki. I slag na tortu imamo Ivanovica u Zvezdi. Prisustvovali smo 40 godina kosarkaske genijalnosti, nismo svesni jos sigurno. Posle sta bude bice. 1
Micko8 Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) Ja sam prezadovoljan, ovo je fantastican uspeh , sta nas je sve pogodilo, otkazi, tragedija Simanica, povreda Dobrica u finalu. Igrali smo dobru kosarku na prvenstvu , plasirali smo se na OI. Ova ekipa zasluzuje veliko postovanje. Ako konjusar odluci da igra sledece godine, mi cemo opet igrati finale Edited September 10, 2023 by Micko8 4
Ted Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) objektivno, veliku smo stvar napravili. veliki rezultat. tu smo, motamo se oko vrha, popećemo se ponovo na njega. malo je falilo i Kariju i pre njega Đorđeviću, da pozlate neki turnir. pre turnira mislio sam da ćemo da zabagujemo u 1/4 finala i da razigravamo. to mi se činilo kao realan domet. Bogu hvala pa Kari bolje zna Edited September 10, 2023 by Ted
garmonbozia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 (edited) za OI da se bira od oviju: Avram/Lažni evroligaški MVP ako ga ne bole prepone/S Jović Bogdan/Gudura/Vanja Luča/Kalina/Pokuševski/Kobra N Jović/Petrušev Pravi svecki konjušar MVP/Milutinov/Smajlaga Edited September 10, 2023 by garmonbozia
shimpu Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Sastav za olimpijske igre teodosic nedovic lucic kalinic bjelica pokusevski jokic micic jaramaz trifunovic smailagic i mitrovic 1 1
Amos Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Peto srebro. Sve je teže u košarci osvojiti nešto reprezentativno, veliki uspeh ali opet uvek nervira što gubimo tu jednu utakmicu za povratak na vrh.
Frank Pembleton Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Evo ga Kari poliva:"Ako mislite da će ova medalja da promeni nešto u našoj košarci -- Neće! Mi nemamo Ligu u košarci!Nemoj da me vučete za jezik!"Bravo Kari!...shiiit has hit the fan... 8
pantelia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Jel to i Milutinov imao neke probleme? Ucinilo mi se da je neko (valjda Avram) rekao da je igrao na sopstvenu odgovornost 1
Venom Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Ne slažem se, liga nikad jača. Dogodine u Zvezdi Lebron, u Partizanu KD.
Nebojsa Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 7 minutes ago, pantelia said: Jel to i Milutinov imao neke probleme? Ucinilo mi se da je neko (valjda Avram) rekao da je igrao na sopstvenu odgovornost jeste, neki misic valjda stradao jos protiv kanadjana. + izgleda i bogi bio bolestan - viroza koliko sam razumeo. 1
pantelia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Bogdan bolestan, Milutinov povredjen, Dobric se povredio. Pa stvarno...
garmonbozia Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 bukvalno kao da je finale 2017. koji klinac.
MiddleClass Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 @harper "Dobric kao najbolji defanzivac cuva protivnickog pleja, a Bogdanovic kao najslabiji cuva krilo ili beka zavisi ko je najtanji ofanizivno u spoljnoj liniji protivnika (ovog drugog cuva Stefan Jovic)" Dule Vujosevic Molim za komentar
Recommended Posts