kralj Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 minute ago, Milošica said: Nema boljih od Pantera koji imaju državljanstvo. On je tri godine u Srbiji, biće možda još dve, a i sam nije odbacio opciju da igra. Ja ni sam do skoro nisam znao da li sam za to da Panter igra, normalno je da ljudi budu u dilemi ili čak i da promene mišljenje. Na primer, apsolutno sam za to da Teo igra na ovom prvenstvu, kažem pošto i meni učitavaš klubaštvo. Pa dobiće državljanstvo. Panter ga je dobio zbog nastupa u Kupu. Ne učitavam ništa, moguće da si se i tad obradovao tom činu kao potencijalnom upgrade-u reprezentacije, ali baš bi morao da se potrudiš da bih takve stvari proveravao. A ovo za Tea je totalni wtf. Čovek je uz Bodirogu i Dražena jedan od tri simbola naše reprezentativne košarke. Njegovo pominjanje u kontekstu Pantera je kao da se uhvatiš za Jovu Zmaja ili Dositeja.
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Meni je najsmešniji karma-kurva fazon, Pešić otpili Tea da bi ključeve reprezentacije dao Miciću, a ovaj otpili Svetislava na keca. 2
kralj Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 14 minutes ago, nbg1 said: Jokic i Danilovic imaju zajednicku stvar, a to je SNS. Dakle, nema prepreke za smenu selektora. Nadam se samo da ce biti drasticnog podmladjivanja, pa da na taj nacin izvucemo neku korist. Nema Jokić SNS. Izblamirao se, stoji, al to nije uradio zbog ikakve koristi, nego zbog altruizma u odnosu na prijatelja (pretpostvaljam Miška). Trebao je bolje, ne kažem, samo on nema veze sa SNS dogmom poslušništva. 1
pantelia Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Falis, kapetane :( Uvek kako O. svedoci odmah skacu i reaguju u 3 ujutru na ovu sliku, kakva dresura i postovanje direktive 1 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Kralju ti si baš neko iskompleksirano stvorenje. A prodaješ se kao neki open minded guru 5
Milošica Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 minute ago, kralj said: Pa dobiće državljanstvo. Panter ga je dobio zbog nastupa u Kupu. Ne učitavam ništa, moguće da si se i tad obradovao tom činu kao potencijalnom upgrade-u reprezentacije, ali baš bi morao da se potrudiš da bih takve stvari proveravao. A ovo za Tea je totalni wtf. Čovek je uz Bodirogu i Dražena jedan od tri simbola naše reprezentativne košarke. Njegovo pominjanje u kontekstu Pantera je kao da se uhvatiš za Jovu Zmaja ili Dositeja. Pa nisam se obradovao tada, pročitaj šta sam napisao. Nekadašnji doprinos(a sa tobom se apsolutno slažem za isti) nema veze sa tim da li bi trebalo da igra. Hoću naglasiti da i dalje ima potreban kvalitet i da bih bio prezadovoljan da ide na SP(mada teško jer Kari) iako verujem da bi mnogi Grobari bili nezadovoljni baš zbog tog faktora klubaštva.
kralj Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Grobari bi bili nezadovoljni? Grobari bi izglasali Pantera pre Jokića. Sa Bogdanom bi već bilo povuci potegni.
Milošica Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 minute ago, kralj said: Grobari bi bili nezadovoljni? Grobari bi izglasali Pantera pre Jokića. Sa Bogdanom bi već bilo povuci potegni. Auh, nema sa tobom normalnog razgovora.
Djolle Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Ja navijam za Partizan, Panter je igrač koji je jedan od najboljih u EL na svojoj poziciji, bio bi pojačanje za svaku reprezentaciju osim USA, ali generalno sam protiv toga da imamo strance u reprezentaciji. Nisam primetio da je bilo čiji stav ovde motivisan klupskim opredeljenjem, sve dok se kralj nije uključio. 7
James Marshall Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 (edited) Ma kakvo klubaštvo, nego ovaj rezon "pa pravila dopuštaju, nismo ih mi pisali (a znamo ko ih je pisao i ko ih je zloupotrebljavao) a i svi to rade, pa što ne bismo i mi" mi je baš wtf. Neće naše probleme riješiti jedan stranac, može samo da ih zamaskira. Imamo problem masovnog neodazivanja, nije to samo Jokić iako je on naravno prvo ime koje upada u oči. Nešto je trulo, no eto da ne diramo svete krave u Savezu. Edited July 24, 2023 by James Marshall 4
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Da li je to neodazivanje lični čin pojedinaca ili zbog Saveza? Ovde niko ne spori loš rad PSD-a, ali da li neko stvatno veruje da su ovi otkazi neki revolt zbog Saveza? Možda Jokić ne želi da se odazove zbog onog intervjua Danilovića u Italiji?
pantelia Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 3 minutes ago, Djolle said: Ja navijam za Partizan, Panter je igrač koji je jedan od najboljih u EL na svojoj poziciji, bio bi pojačanje za svaku reprezentaciju osim USA, ali generalno sam protiv toga da imamo strance u reprezentaciji. Nisam primetio da je bilo čiji stav ovde motivisan klupskim opredeljenjem, sve dok se kralj nije uključio. Pogledaj malo bolje Nikad nijedan stranac u reprezentaciju. Dakle ni Panter, ni Dzenkins, ni Sabaz, ni Naneli, niti ne znam ko. I Teo i Bogdan (valjda nema svetlijih primera za kosarkasku reprezentaciju u poslednjih 15 godina) su izjavljivali kako nam stranac ne treba. I oni su rekli ono sto i Marsal gore, ako nemas igraca, potrudi se da ga napravis. Nemam sta da dodam na to misljenje. 1
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Evo ja ću dodati: pa imamo napravljene igrače, ali oni neće7ne žele da igraju. 1
Recommended Posts