December 22, 20222 yr Author On 15.12.2022. at 22:03, Hele said: 4. Anđušić Za mene bolji igrač od Marinkovića i i dalje mi je nejasno što je data prednost Vanji na prošlom prvenstvu. Kada poludi, ima daleko veći plafon. pisi sve ispocetka
December 23, 20222 yr Imao je on i ranije tako utakmice gde sve pogadja, ali jos nije odigrao kompletno dobru sezonu..
December 23, 20222 yr Pa takav je kakav je, očigledne su njegove prednosti nad Anđušićem i bez da poludi.
December 23, 20222 yr Pa igra bolju odbranu, to je sigurno. Ovde na forumu gotovo niko Vanju ne bi stavio u 12, ja sam medju retkima smatrao da mu je mesto u repki na EP. Kada je imao dobre partije, mnogima je to bilo iznenadjenje. Ja sam i tada pisao, nije problem sta on moze, vec sto nema konstantnost..
December 23, 20222 yr 51 minutes ago, lord_s said: Cekali smo ga do 2019, docekala ga je Baskonija leta gospodnjeg 2022 To sto je imao veliku minutazu kod nas, ne znaci da je bio u zavidnoj situaciji. U tako nezdravom okruzenju u svakom smislu, vise nije mogao. Trebalo mu je podrske u smislu vise iskustva i kvaliteta uz njega, pa makar i po cenu minuta u nekim situacijama.
December 23, 20222 yr On zavisi od suta za tri poena, a nije bas neki pouzdan suter. One trick pony sto bi rekli amerikanci.
December 23, 20222 yr Author 19 minutes ago, Milošica said: To sto je imao veliku minutazu kod nas, ne znaci da je bio u zavidnoj situaciji. U tako nezdravom okruzenju u svakom smislu, vise nije mogao. Trebalo mu je podrske u smislu vise iskustva i kvaliteta uz njega, pa makar i po cenu minuta u nekim situacijama. bio je on u zdravom okruzenju i poslednje tri sezone, pa je tek kod karija proigrao, a sad nadogradjuje. nekome treba vise vremena.
December 23, 20222 yr Prvi sam bio Vanja hejter, ali je odigrao odlično u reprezentaciji, a i igra odličnu sezonu u Baskoniji. Daleko korisniji nego Anđušić, nemojte me zezati sa njim (iako Danilo ima mnogo bolju karijeru nego što je bilo ko mislio), Vanja je postao odličan 3&D igrač. Edited December 23, 20222 yr by garmonbozia
December 23, 20222 yr Vanja zna voditi loptu. Ima i koliko-toliko solidan ulaz. Eksplozivan je. Andjusic nema ništa od navedenog, ali je bolji šuter. Vanja prije Djuse, svakako.
December 24, 20222 yr Ima jakih sedam poena u proseku, napokon je proigrao. Narocito se istice konstantnoscu, posto ima utakmicu sa 0 poena, pa sledecu 12 i sve tako.