Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
On 15.12.2022. at 22:03, Hele said:

4. Anđušić
Za mene bolji igrač od Marinkovića i i dalje mi je nejasno što je data prednost Vanji na prošlom prvenstvu. Kada poludi, ima daleko veći plafon.

pisi sve ispocetka

• +1 1
  • Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Napravljene vec mnoge promene. Ali ne izlazi lista svako malo, alo, bre!

Posted

Cekali smo ga do 2019, docekala ga je Baskonija leta gospodnjeg 2022

Posted

Imao je on i ranije tako utakmice gde sve pogadja, ali jos nije odigrao kompletno dobru sezonu..

Posted

Pa takav je kakav je, očigledne su njegove prednosti nad Anđušićem i bez da poludi.

• +1 1
Posted

ove sezone prilicno konstantno pogadja. 

Posted

Pa igra bolju odbranu, to je sigurno.

Ovde na forumu gotovo niko Vanju ne bi stavio u 12, ja sam medju retkima smatrao da mu je mesto u repki na EP. Kada je imao dobre partije, mnogima je to bilo iznenadjenje. Ja sam i tada pisao, nije problem sta on moze, vec sto nema konstantnost..

Posted
51 minutes ago, lord_s said:

Cekali smo ga do 2019, docekala ga je Baskonija leta gospodnjeg 2022

To sto je imao veliku minutazu kod nas, ne znaci da je bio u zavidnoj situaciji.

U tako nezdravom okruzenju u svakom smislu, vise nije mogao. Trebalo mu je podrske u smislu vise iskustva i kvaliteta uz njega, pa makar i po cenu minuta u nekim situacijama.

Posted

On zavisi od suta za tri poena, a nije bas neki pouzdan suter. One trick pony sto bi rekli amerikanci.

Posted
19 minutes ago, Milošica said:

To sto je imao veliku minutazu kod nas, ne znaci da je bio u zavidnoj situaciji.

U tako nezdravom okruzenju u svakom smislu, vise nije mogao. Trebalo mu je podrske u smislu vise iskustva i kvaliteta uz njega, pa makar i po cenu minuta u nekim situacijama.

bio je on u zdravom okruzenju i poslednje tri sezone, pa je tek kod karija proigrao, a sad nadogradjuje. nekome treba vise vremena.

Posted (edited)

Prvi sam bio Vanja hejter, ali je odigrao odlično u reprezentaciji, a i igra odličnu sezonu u Baskoniji. Daleko korisniji nego Anđušić, nemojte me zezati sa njim (iako Danilo ima mnogo bolju karijeru nego što je bilo ko mislio), Vanja je postao odličan 3&D igrač. 

Edited by garmonbozia
  • +1 1
Posted

Vanja zna voditi loptu. Ima i koliko-toliko solidan ulaz. Eksplozivan je.

Andjusic nema ništa od navedenog, ali je bolji šuter.

Vanja prije Djuse, svakako.

Posted

Ima jakih sedam poena u proseku, napokon je proigrao.

Narocito se istice konstantnoscu, posto ima utakmicu sa 0 poena, pa sledecu 12 i sve tako.