Dankan Ajdaho Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 4 hours ago, steins said: Mi smo ispali sa EP zbog nepostojanja napada, sinoć smo umalo prosuli dobijenu utakmicu zbog očajnog šuta - jesmo na kraju navukli kilavih 30% al to zahvaljujući dobrić u i ristiću koji su bukvalno imali 100% šuta za tricu /evo opet razloga za pucanje aneurizmi / Ne znam, možda i fantaziram, al mi se to ne dopada. Sa EP smo ispali zbog tragikomične odbrane. 4
Dankan Ajdaho Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 3 hours ago, harper said: Who the fuck is Bogoljub?
Joe D Posted November 16, 2022 Author Posted November 16, 2022 9 hours ago, keitel said: Da li bi neko mogao da upadne među 12? Uz sve pohvale ovim ljudima koji su sinoć izrudarili pobjedu, ne mogu po kvalitetu da budu ni blizu sastava koji smo imali na evropskom. petorica igraca su bila na evropskom. ako mislis na ove ostale, jovic ako nadje klub bi bio dobrodosao, ovi ostali sa razlogom nisu u bili u 12 ni prosli put.
pasha Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Opet Pesic umalo da nas ukanali svojim odlukama. Izvlaci Riustica u Novom Zamku na nesto preko 3 min pre kraja i od tada smo dali jeda ili dva kosa a VB nas umalo nije prestigla. Imao je jos neka briljiranja protivu Osmanlija. Ristic je los u odbrani, ima spore noge, ali nas je u napadu izvukao na obe utakmice u ovom fensteru.
Djuro Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 ima li Pesic ikakvih zasluga za ove dve pobede? ili za one dve prethodne, u onom prozoru? ili za x pobeda na EP?
MiddleClass Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Celafuto preuzeo Kinu. K I N A, nekako cudno pise rijec Real 1 1
Jimmy Kowalski Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 45 minutes ago, Djuro said: ima li Pesic ikakvih zasluga za ove dve pobede? ili za one dve prethodne, u onom prozoru? ili za x pobeda na EP? Staro pravilo glasi: kada se pobedjuje igraci su zasluzni, kada se izgubi trener je kriv.. 2
garmonbozia Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 (edited) 1 hour ago, pasha said: Opet Pesic umalo da nas ukanali svojim odlukama. Izvlaci Riustica u Novom Zamku na nesto preko 3 min pre kraja i od tada smo dali jeda ili dva kosa a VB nas umalo nije prestigla. Imao je jos neka briljiranja protivu Osmanlija. Ristic je los u odbrani, ima spore noge, ali nas je u napadu izvukao na obe utakmice u ovom fensteru. Izvadio je Ristića zato što bi nas Vilbekin ubio još više, Mitrović to mnogo bolje čita i preuzima. Edited November 16, 2022 by garmonbozia
Joe D Posted November 16, 2022 Author Posted November 16, 2022 dulence ristic bi izasao dosta ranije da se nije random zapalio, odbrana sa njim na terenu je skandal. generalno je tesko balansirati sa gomilom jednosmernih igraca, mislim da je radanov mogao da se vrati ranije, ali onda imas jednog igraca kog protivnik moze da ignorise u napadu do si u rezultatskom minusu/egalu. jedini veci brainfart su oni pokusaji da brani vlbekina dobricem. 5
pasha Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 44 minutes ago, Joe D said: dulence ristic bi izasao dosta ranije da se nije random zapalio, odbrana sa njim na terenu je skandal. generalno je tesko balansirati sa gomilom jednosmernih igraca, mislim da je radanov mogao da se vrati ranije, ali onda imas jednog igraca kog protivnik moze da ignorise u napadu do si u rezultatskom minusu/egalu. jedini veci brainfart su oni pokusaji da brani vlbekina dobricem. Dok je Dulence bio na terenu u Britaniji mi bili oko +10 sa njim smo u psolednjom minutu bili na jedan kos od poraza. Ne mora se sve sematski, mora malo prilagodjavanje. Ako je napad mnogo veci problem od branjenja onda Dulence treba da ostane jer bez njega lose ide, mada se nismo proslavili odbranom ni kada je izasao u VB ali smo zato jako i do samog kraja sve promasili u napadu.
Joe D Posted November 16, 2022 Author Posted November 16, 2022 nisam gledao mec sa britanijom, ovaj sa turkom komentarisem. mozes da izvadis famozni plus/minus ako hoces za taj mec, ja ga znam. utakmica je dobijena u zavrsnici, i nema tu sta da se diskutuje o trenerskim odlukama u tom periodu.
theanswer Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 2 hours ago, MiddleClass said: Celafuto preuzeo Kinu. K I N A, nekako cudno pise rijec Real Poješće vas mržnja 1
harper lee Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 8 minutes ago, pasha said: Dok je Dulence bio na terenu u Britaniji mi bili oko +10 sa njim smo u psolednjom minutu bili na jedan kos od poraza. Ne mora se sve sematski, mora malo prilagodjavanje. Ako je napad mnogo veci problem od branjenja onda Dulence treba da ostane jer bez njega lose ide, mada se nismo proslavili odbranom ni kada je izasao u VB ali smo zato jako i do samog kraja sve promasili u napadu. Pa, prilagodilo se. Da Rile nije metnuo one trojke izasao bi s terena posle prvog promasaja, bilo je jasno vec posle prvog poluvremena da ce Luka na teren kad se bude odlucivala utakmica jer smo jedino tada uspevali da nesto uradimo u odbrani. Nestvarno je koliko je Ristic los u odbrani po svim parametrima. Centrima u zavisnosti od gabarita poneke stvari uvek budu problem u odbrani ali Rile bas nista ne moze. Ni da isprati beka, ni da zastiti obruc, ni da zagradi, ni da promeni sut beku kod prodora. Uhvati defanzivni skok zbog visine kad mu se lopta odbije blizu i to je otprilike sve sto dobijemo od njega na toj polovini terena. Mitrovic, koji je i sam ispodprosecan defanzivac, izgledao je kao Hajns u poredjenju sa Risticem.
Recommended Posts