Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Uleb ili Fiba, neko mora da propadne i da se ugasi.
Dvostarešinstvo, iliti subordinacija nije radila posao ni u JNA, ni kod boljševika, niti kod indijanaca... neće ni u koparci.

• +1 1
  • Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
7 hours ago, zmanic said:

Uleb ili Fiba, neko mora da propadne i da se ugasi.
Dvostarešinstvo, iliti subordinacija nije radila posao ni u JNA, ni kod boljševika, niti kod indijanaca... neće ni u koparci.

To. Mislim ovo je smesno, sad klubovi treba da razmisljaju kako kome dune da pusta igrace u repku ili ne.

Posted

Neće propasti ni jedni ni drugi. Dobro im je i jednima i drugima. Ovi imaju podršku MOK-a i NBA i starešinstvo nad svetskim takmičenjima, ovi imaju najjače klubove u Evropi i to je to. Najviše ispaštaju igrači i treneri ali ko njih jebe, bitno da se ima para i za jedne i druge glavešine. 

Posted

Ostaje mi zaključak da od Vase, sa reprezentativne tačke gledišta, nema nikakve koristi. 

Neka budu i objektivni razlozi - iznenadna povreda pred odlučujući meč kvalifikacija za OI sa Italijanima, iznenadna zabrana igranja pred isto tako odlučujući meč za SP sa Turcima. Možda je dečko želeo da pomogne. Sve OK. Ali prosto: njega nema kad je tvrdo. 
Lakše mi je da konstatujem činjenično stanje, nego da se kao magarac primam od takmičenja do takmičenja da imamo MVP pleja. 
Nemamo ga. 

• +1 7
  • Hvala 1
Posted

a malo je i bezveze da se igracima stavljaju na teret povrede i usrana fiba. 

Posted

Da sam siguran da su 100% povreda i FIBA, to ne bih radio.

Posted

ma ne, nego je resio da mu se ne igra 5 minuta pred mec. covek koji je bio preko sveta sa reprezentacijom dok mu je majka bila na samrti.

• +1 1
Posted

Pa, tako idiotski ne, da mu je samo došlo i on odustao, ne, to nisam ni rekao. 

Da je povreda ostala nejasna, da, da je kao MVP Evrolige verovatno imao šta da kaže klubu da bi ga pustili - takođe da.

Biti ili ne biti je za SP, a trener te iste ekipe će biti sa reprezentacijom. Tako da ono, ne bih da mlatim koprive tuđim k, ali ni priča 'zabranio mu klub i ćao' ne pije vodu. 

• +1 1
Posted (edited)

„Kao klub, mi smo bili protiv Vasinog igranja za reprezentaciju od samog početka. Međutim, posle pritiska Košarkaškog saveza Srbije, kada je Micić doneo odluku da želi da igra, ni tada nismo želeli da dozvolimo da igra. Imamo veoma važan meč protiv Barselone u četvrtak, zbog čega smo želeli da treniramo u punom sastavu, uzimajući u obzir to da Larkin nije sa nama“.

On je srpske medije optužio za provokaiju.

„Uradili smo isto što je i Barselona u slučaju Nikole Kalinića. Ovde nijedna odluka nije doneta sa nacionalnim osećanjima. Mi, Efes kao klub, doneli smo odluku.

ataman

Pešić: Micić već kupio karte za Srbiju

Pešić je govorio o slučaju Micić.

„Nemam nikakvu reakciju, niti to želim da stavljamo u prvi plan. Vasa je krenuo već bio, imao je kartu, a onda je stigla odluka zbog koje smo tužni. Ne bih previše komentarisao o tome jer nemam tačne detalje. Jedino što znam je da ga nisu pustili zbog pripreme utakmice sa Barselonom“.

Edited by munze
Posted

nisi to rekao, ali ipak ima tu sigurno nesto, a ne bi ni mlatio gloginje tudjim kurcem, ali i tu isto ima nesto verovatno...

Posted (edited)

Zapravo, čini mi se da sam baš jasno napisao šta mislim, ali priznajem: teže je braniti stav da 'ima tu nešto' kada nemaš informacije, nego se u nedostatku istih držati zaključka da su povrede sastavni deo sporta, a FIBA moronska organizacija.

Edited by Gale
Posted

Žoc dao izgovor Atamanu a Ataman dao izgovor Čoviću. Biće posle kuknjave i čuđenja kada se ne plasiramo na SP.

Posted

Sad treba da ih otresemo najruznije sa tri razlike i da se plasiramo na SP. 

Posted

Nema baš Vasa veliki kredibilitet među saigračima u rep. to se priča još od pre.

Jednostavno nema ga kad zagusti.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
6 hours ago, munze said:

ataman

Ataman :puke:

Pretpostavljam da će i on propustiti utakmicu sutra zbog tog važnog meča sa Barselonom...