Ptica trkacica Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Ih, pa kakvo je to pitanje? NaraFski:
Milošica Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tako je. Daj da poredimo Stojakovica i Bodirogu. Ko je od njih bolji igrac po vama? Bukvalno bi mi odgovor zavisio od toga ko su mi ostala 4 igraca u petorci
Joe D Posted September 24, 2022 Author Posted September 24, 2022 markovic, lazic, lazarevic, kuzmic 1 2
Božo Crveni Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 U momentu kada je PSD odigrao prvu seniorsku utakmicu Prve košarkaške lige SFRJ u sezoni 1988/89. godine, u toj istoj ligi su već igrali sledeći bekovi visoki 200cm i više: Gulin, Kalpić, Komazec, Trifunović, Ivo Nakić i Boban Janković. Svi su već imali podosta seniorskih utakmica. Da nabrajam sada sve asove više od 2m koji su igrali beka pre tog trenutka u NBA, dovoljni su Džordž Gervin i Medžik još od sedamdesetih. Gde, bre, prvi bek od dva metra na svetu... Dalje, nikada nije bio statusu rezervnog beka u reprezentaciji i "klao se s Komazecom". Debitovao je 1989. godine na EP, taj isti Komazec je katovan kao nedorastao. Naredne godine za SP je bio povređen, na 1991. na EP je bio važan deo rotacije, dok je Komazec bio na kraju klupe i često uopšte nije ulazio. Posebna tlapnja je kako je Lažna Pička Ćelava bio bolji defenzivac od njega. Od te generacije SRJ reprezentacije druge polovine devedesetih, za dva koplja PSD, Rebrača i Savić nadvisuju Sašu Obradovića.
Micko8 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 (edited) Evo centra za kvalifikacione prozore. Pogledao sam onaj mec Barselone i Djirone, dobro je izgledao u tandemu sa Marc Gasolom. Ako nastavi i u ligi dobro da igra, sigurno ga treba pozvati. Edited September 24, 2022 by Micko8
Micko8 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Pedja ili Paspalj, mislim da je to bolja rasprava, posto su obojica visoka krila.
*edited by mod Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: bodiroga bez ikakve dvojbe Verovatno bi se i Peja složio sa tim.
pbg12345 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 2 hours ago, Micko8 said: Evo centra za kvalifikacione prozore. Pogledao sam onaj mec Barselone i Djirone, dobro je izgledao u tandemu sa Marc Gasolom. Ako nastavi i u ligi dobro da igra, sigurno ga treba pozvati. malina cudotvorac kad se setim kakvo je miletic bio drvo kad je dosao u borac, a vidi ga sad ovo poredjenje stojakovic bodiroga je valjda sala igrac koji je bio drugi strelac najjace lige i igrac koji nije nikad zaigrao u najjacoj ligi 2 1
pbg12345 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 3 hours ago, Božo Crveni said: U momentu kada je PSD odigrao prvu seniorsku utakmicu Prve košarkaške lige SFRJ u sezoni 1988/89. godine, u toj istoj ligi su već igrali sledeći bekovi visoki 200cm i više: Gulin, Kalpić, Komazec, Trifunović, Ivo Nakić i Boban Janković. Svi su već imali podosta seniorskih utakmica. Da nabrajam sada sve asove više od 2m koji su igrali beka pre tog trenutka u NBA, dovoljni su Džordž Gervin i Medžik još od sedamdesetih. Gde, bre, prvi bek od dva metra na svetu... Dalje, nikada nije bio statusu rezervnog beka u reprezentaciji i "klao se s Komazecom". Debitovao je 1989. godine na EP, taj isti Komazec je katovan kao nedorastao. Naredne godine za SP je bio povređen, na 1991. na EP je bio važan deo rotacije, dok je Komazec bio na kraju klupe i često uopšte nije ulazio. Posebna tlapnja je kako je Lažna Pička Ćelava bio bolji defenzivac od njega. Od te generacije SRJ reprezentacije druge polovine devedesetih, za dva koplja PSD, Rebrača i Savić nadvisuju Sašu Obradovića. To jedino neki RSB primat može da lupi i ostane živ. http://archive.fiba.com/pages/eng/fa/team/p/sid/2263/tid/390/accumulated-statistics.html i ko je bio gazda u juniorskoj https://archive.fiba.com/pages/eng/fa/team/p/sid/2341/tid/390/accumulated-statistics.html
Lord Stef Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Jel' ovo burence sa brojem 10 kod Djirone onaj spanski Filip Covic sto je igrao kod Zvezde? Na sta se napravio covek...
pbg12345 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 18 minutes ago, Milošica said: Ne nasedajte samo suve cinjenice moj milosice a ne izlapela secanja staraca
Milošica Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 2 minutes ago, pbg12345 said: samo suve cinjenice moj milosice a ne izlapela secanja staraca Pa meni je poster Arijana Komazeca u sobi(i niciji drugi), ali to sto ga gotivim je drugi par carapa. 1
pbg12345 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 jeste, nije bio samo vrhunski kosarkas, vec lep i zgodan momak 1
Recommended Posts