Rumpelstiltskin Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Da li je Vasa ikada pokidao u repki ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Gale Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) U seniorskoj nije, ali i nije bio MVP EL u to vreme, već lik koji se pronalazi posle povrede ukrštenih ligamenata i lutanja. Posle dva vrhunski odigrana F4 za redom, ne može da se kaže da je sisa, ali ostaje da u reprezentaciji nađe svoj zen i odigra na tom nivou. Između ostalog i zbog toga bih voleo da je Bogdan tu, da ga rastereti. Ali šta je tu je. Edited September 2, 2022 by Gale
Rumpelstiltskin Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Za sada kitenje muda s njegov mvp el ...Sent from my MI 6 using Tapatalk 1
James Marshall Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 2 hours ago, Mil@n said: Morate razumeti da je igranje u repki dupe glava u odnosu na klubove. Em se retko sastaju, praktično nikada ne igraju u istom timu, menjaju se treneri, menjaju se saigrači, pritisak igranja je specifičan i jako velik, em igraš za naciju a pogotovu kod nas gde igraš za naciju koja je navikla na trofeje i ne jebe ništa osim zlata. Pripreme su enormno kraće, znamo svi da se Yu repka spremala i po 6, 8 meseci za neka takmičenja, itd, itd. Treba li veći pokazatelj od Micića koji je u praktično životnoj formi. Jokić u tim uslovima može da igra uvek dobro, prosto jer je bog košarke, za neke od ostalih kojima su i posle ovih utakmica i dalje poprilično nedefinisane uloge i minutaže, malo teže će da ide. Ostaje da se molimo da će od sporednih igrača osim Jokića /pa i Lučića i Micića koji će sigurno imati jaku minutažu, + naravno i Kalinić/ imati pre svega dobre šuterske dane, osim skoka i tranzicije, to je poslednji deo svetog trojstva koji ako popravimo, ne gine nam barem finale. a može li na četvorku taj tvoj bog košarke 2
Mil@n Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 17 minutes ago, James Marshall said: a može li na četvorku taj tvoj bog košarke Igra sve od 1-5
Dankan Ajdaho Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Da li je Vasa ikada pokidao u repki ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Za sada nije. Ima nikad veću šansu da na ovom takmičenju to promeni i dokaže se.
Dankan Ajdaho Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 5 hours ago, Dankan Ajdaho said: Za sada nije. Ima nikad veću šansu da na ovom takmičenju to promeni i dokaže se. Pu pu pu da ne ureknem.
Musky Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Da li je Vasa ikada pokidao u repki ?Sent from my MI 6 using TapatalkU bitnim susretima, Bjelica nikad a Vasa za malo.Počinje...uh, Česi nam namotali himnu na sedamdes-dva...
Joe D Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Bjelica? Pricas o Milku? On nikad nije igrao za nas.
Rumpelstiltskin Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 U bitnim susretima, Bjelica nikad a Vasa za malo.Počinje...uh, Česi nam namotali himnu na sedamdes-dva...EP 2015, Bjelica unakazio Špance u uvodnom meču Sent from my MI 6 using Tapatalk 1
goofs Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Dao i dvicu Nemcima za pobedu u poslednjoj sekundi
Joe D Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 ma bjelica bio najvazniji igrac reprezentacije ta dva leta, cu nije pokidao.
Hele Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Nije frka i kapiram sve, ali bih roknuo sutra jedan preventivno kazneni trening u 6 ujutro 🤣
Dankan Ajdaho Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 20 hours ago, Dankan Ajdaho said: Pu pu pu da ne ureknem. Vasa opet pokidao, dakle 20 hours ago, Dankan Ajdaho said: Pu pu pu da ne ureknem.
Musky Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 ma bjelica bio najvazniji igrac reprezentacije ta dva leta, cu nije pokidao. Bjelicin kvalitet je nesporan ali iz ugla ,,pokidao u repki" mislim da u bitnim tekmama u zavrsnicama ima rekord od 12 poena...solidno ali daleko od ,,pokidao" u odnosu na njegovu klasu... A znao je u grupi, kvalifikacijama i pripremnim da ubaci i 23... 1
Recommended Posts