bags Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Nama najvise fali siguran suter na dvojci ili trojci koji kad udje u seriju ne masa. Nevidjen peh je da se ne mozemo godinama okupiti u najboljem sastavu. Da je samo Bogdan tu... Mada ko zna, mozda neko i poludi neocekivano kao u rep. Sloveniji one godine... 2
Milošica Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Just now, bags said: Nama najvise fali siguran suter na dvojci ili trojci koji kad udje u seriju ne masa. Sto je najjace, Gudura je bukvalno jedan od najboljih na prvenstvu u tom smislu i na tim pozicijama, ali da, Bogdan bi bio doslovno najbolji.
napadaj Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 2 hours ago, Nikodije said: Ne kapiram quote haha 1
bags Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) 6 minutes ago, Milošica said: Sto je najjace, Gudura je bukvalno jedan od najboljih na prvenstvu u tom smislu i na tim pozicijama, ali da, Bogdan bi bio doslovno najbolji. Meni je on choker oduvek ... Nisam gledao otkad se vratio u evropu ali kad on opali u kljucnim momentima moj mozak vec isprojektuje sliku prvog obruca. :( Edited September 1, 2022 by bags
Joe D Posted September 1, 2022 Author Posted September 1, 2022 (edited) svasta je on, ali choker nikad nije bio. Edited September 1, 2022 by Joe D 8
Milošica Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) 5 minutes ago, bags said: Meni je on choker oduvek ... Nisam gledao otkad se vratio u evropu ali kad on opali u kljucnim momentima moj mozak vec isprojektuje sliku prvog obruca. :( Ja kao navijac Partizana imam drugacija iskustva, nazalost I on kao i Vasa zapravo bas vole odgovornost. Kao sto je Miloje pricao za Vasu, i Gudura se najbolje snadje kada mu das veliku ulogu i slobodu, prosto psiholoski, da ne razmisljaju da ce posle jednog promasaja zaglaviti klupu. Otud njihove lose igre za repku u nekim ranijim ciklusima, kada su (opravdano) Teo i Bogdan bili ispred njih. Edited September 1, 2022 by Milošica 4
Ratamahatta Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Gudura s 20 godina resavao EL tekme i tekme za titule Nisam ga dugo gledao, nadam se da ce imati super prvenstvo i da se popravio pre svega u odbrani i donosenju odluka, tu je pre bio pakao 2
Milošica Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) 2 minutes ago, Plajvi said: Gudura s 20 godina resavao EL tekme i tekme za titule Nisam ga dugo gledao, nadam se da ce imati super prvenstvo i da se popravio pre svega u odbrani i donosenju odluka, tu je pre bio pakao Popravio se i u odbrani i u donosenju odluka(posle Jokica i Kalinica je najzrelije izgledao). Edited September 1, 2022 by Milošica 1
bags Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 16 minutes ago, Milošica said: Ja kao navijac Partizana imam drugacija iskustva, nazalost A ja navijam za KK Derventu... Ne secam se ja nekih ubitacnih Gudurinih partija ali dobro... Neka sad proradi bice mu oprosteno...
Кристофер Лумумбо Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) 25 minutes ago, Joe D said: svasta je on, ali choker nikad nije bio. Sem kada igra za reprezentaciju, tu izgelda kao najgori igrac takmicenja. Bas je jezivo izgledao, ima neku mentalnu blokadu i nadam se da je to prevazisao. On i Vasa su kljuc, jos uvek nisu pokazali da mogu da odigraju na nivou na kom su bili u klubovima. Edited September 1, 2022 by Кристофер Лумумбо 3
Recommended Posts