Jimmy Kowalski Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 2 minutes ago, *edited by mod said: Bijelica je misterija, da li je povreda ili Teo II Nema misterije, prosto se nije oporavio dovoljno da bi mogao da bude spreman za ono sto se trazi. Najavio je Ozmo koji ga dobro zna jos pre nekoliko dana da su male sanse.. 1
Hele Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Dokle bi ova ekipa dogurala na Evrobasketu? Teodosic, Avramovic, S.Jovic Bogdanovic, Andjusic N.Jovic, Dobric Pokusevski, Smailagic Bjelica, Petrusev, Koprivica 1
Ratamahatta Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Deluje ok tim Marinkovic umesto Dobrica mi je wtf, al' jebes ga vise je matori zaboravo kosarke nego sto cu ja ikad znati
Dankan Ajdaho Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Jedino mi je žao Dobrića, on čovek uvek rilja do zadnjeg atoma snage.
Joe D Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 Just now, Plajvi said: Marinkovic umesto Dobrica mi je wtf, al' jebes ga vise je matori zaboravo kosarke nego sto cu ja ikad znati realno, nije tu bilo pravog izbora izmedju njih dvojice. moja pretpostavka je da marinkovic vise koristi u karijevom defanzivnom sistemu, jasno je sve vreme da ima prednost. 3
MangupIzCivilstva Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Sad skontao da je Marinkovic daleko najmladji sa mladih 25 leta. Pola ove ekipe ce biti u mirovini kroz 3 do 4 godine...
Djolle Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Deluje ok tim Marinkovic umesto Dobrica mi je wtf, al' jebes ga vise je matori zaboravo kosarke nego sto cu ja ikad znati [emoji3] Ja bi vodio obojicu, a ostavio Ristića, al ok je i ovako. Bjelica umesto Ristića bi bilo još bolje da je zdrav. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 4
lord_s Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Najbitnije je da ekipa raste iz dana u dan, kroz treninge i utakmice prve faze, a onda da se Nedovic nekom madjijom pretvori u Bogdana kad udjemo u eliminacije i to bi trebalo da bude dovoljno za medalju.
Nikodije Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 8 minutes ago, Hele said: Dokle bi ova ekipa dogurala na Evrobasketu? Teodosic, Avramovic, S.Jovic Bogdanovic, Andjusic N.Jovic, Dobric Pokusevski, Smailagic Bjelica, Petrusev, Koprivica Do bolničke postelje 2
Jimmy Kowalski Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 5 minutes ago, Djolle said: Ja bi vodio obojicu, a ostavio Ristića, al ok je i ovako. Bjelica umesto Ristića bi bilo još bolje da je zdrav. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Milutinov se nesto razboleo, tako da kapiram da je to uticalo da ide Rile kao rezerva za ne daj Boze, a ne Dobric.. 1
pbg12345 Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 do kolena bobanu 15 minutes ago, Hele said: Dokle bi ova ekipa dogurala na Evrobasketu? Teodosic, Avramovic, S.Jovic Bogdanovic, Andjusic N.Jovic, Dobric Pokusevski, Smailagic Bjelica, Petrusev, Koprivica
goofs Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 20 minutes ago, Hele said: Dokle bi ova ekipa dogurala na Evrobasketu? Teodosic, Avramovic, S.Jovic Bogdanovic, Andjusic N.Jovic, Dobric Pokusevski, Smailagic Bjelica, Petrusev, Koprivica Ako doguraju do 1/4f da se sutiraju u dupe od srece. Previse tanki i zeleni pod kosem.
spaceploitator Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Steta za Belog, znacio bi u skoku i kao small ball 5, i bili bismo fleksibilniji. Ristic ce eventualno u grupi igrati i to je to. Ostalo mi je super
Recommended Posts