Heaviside Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Daj bre, otkud ti znaš šta je njemu tačno i da li je uopšte njegova odluka da ne ide.
Dankan Ajdaho Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Znam ono što je objavljeno u medijima, da je dobio udarac i da je na tom mestu izašao hematom. Otkuda ti ideja da mislim da je njegova odluka? Konstatujem da je hematom od pre pola meseca poprilično neverovatan razlog za propuštanje takmičenja.
Boujee Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Piroćanac garant uživa da nas drži na tihoj vatri.
Ratamahatta Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) Idu Vucevic i Brbana na EP, Brbana samo u grupi, ovaj posle Edited August 31, 2022 by Plajvi
Jimmy Kowalski Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Evo da imate sta da citate dok se krckate: Kapitenska priča Vladimira Lučića: Srbija iznad svih nas, Kalinić i ja u službi ekipe 1
Joe D Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 jel rekao ko otpada, da znam dal da klikcem
Heaviside Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Znam ono što je objavljeno u medijima, da je dobio udarac i da je na tom mestu izašao hematom. Otkuda ti ideja da mislim da je njegova odluka? Konstatujem da je hematom od pre pola meseca poprilično neverovatan razlog za propuštanje takmičenja. Znaš samo da je imao neki hematom pre dve sedmice i ništa više. Hoću da kažem da je to premalo informacija za bilo kakve zaključke i čuđenja sve i da si ortoped svetskog renomea i vrhunski košarkaški trener u jednoj osobi. Edited August 31, 2022 by Heaviside
Dankan Ajdaho Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Onda je neka misterija u pitanju moj Hevisajde.
Heaviside Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) Povređen je čovek, koji je inače sklon povredama, odigrao samo prvu pripremnu utakmicu i pod znakom pitanja je od tada. Možda se donekle i oporavio, ali je selektor procenio da je bolje da vodi nekog ko je već u punoj takmičarskoj formi nego njega da čeka da se povrati i uigra. Ne razumem šta te čudi. Što ne napišeš na šta tačno ciljaš? Stvarno ne razumem. -mogao bi da igra ali je previše svilen, ne toleriše bol? -ne voli ga selektor? -ima ozbiljnu povredu ali lažu da je samo hematom od udarca u pitanju? -nešto deseto? Jebaću te ružno za ovo trošenje bitova ako Kari povede Nedovića Edited August 31, 2022 by Heaviside 1 1
zmanic Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Nedović je zadnja opcija Pešiću, ako njega povede neko drugi je zajebano povređen.
arheolog1981 Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Virtuelni selektor na B92 opet aktuelan. Tradicionalno se spremam da budem među poslednjima Sent from my DN2103 using Tapatalk
arheolog1981 Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Čeka da se završi poslednji trening pre odluke, slatke muke Sent from my DN2103 using Tapatalk
Recommended Posts