Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Dakle, sad i zvanicno Krle ide uglavnom da zastrasi protivnika i ako moze u bitnim utakmicama da tu i tamo ponesto odigra.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Sale: "Naši mladi igrači ne igraju u klubovima. Ja hoću da ih gledam na terenu, a ja gledam Lipovija. . ."

Sale: "Teo kada je došao na pripreme, bio je ubedljivo najspremniji igrač u timu, fizički"

Posted

Sale: "Naši mladi igrači ne igraju u klubovima. Ja hoću da ih gledam na terenu, a ja gledam Lipovija. . ."

Sale: "Teo kada je došao na pripreme, bio je ubedljivo najspremniji igrač u timu, fizički"

Vazno je da je video Jovica i mladjanog Raska Katica.

Posted

i ono malo simpatija sto je sam gajio ga ovoj njegovoj  selekciji sad je nestalo

Posted

To je pozdravio Dumarsa :D ..

Posted

"Mitrović je mnogo dao, po mom mišljenju bolji je sad nego na početku priprema, ima veliku perspektivu na zahtevnoj, a nama preko potrebno poziciji snažne dominantne četvorke. Zbog raznih fizičkih stanja odlučili smo da on ne ide. Ovo je bila teška odluka, zbog igrača koji daje mnogo, ali doneta je i zbog analize rivala i onoga što nam je potrebno protiv njih", rekao je Đorđević.

Meni ova izjava tačno liči na ono što sam napisao da će da igra sa Katićem/Štimcem/Krstićem na 4 protiv Španaca. Mislim spominje snažnu dominantnu četvorku,ne verujem da misli na Birčevića.

Posted

U jednom delu utakmice sigurno ce Stime/Rasko na 4..

Posted

Kako se kvalitetno prosrao sa Lipovijem i njegovom minutažom od 5 minuta po tekmi. 

Bitno da je video Jovića, Kalinića i Birčevića, trio iz Radničkog koji je prošle sezone sa Mutavim igrao očajnu košarku.

Posted

pa da, da nije bilo Lipovija, sada bi Simonović bio daleko bolji igrač, a reprezentacija još jača. :isuse:

Posted

Meni Mitrović već sada bolji od Birčevića, a da ne pominjem Savanovića kog je Đorđević elegantno odjebao. Jedino da se nadamo da Bogdanović poludi, pošto cenim da će Teo i Bjelica da odigraju šta treba.

Posted

A inače je i više nego očigledno da su nam centri odbrambeno krš, dok Luka igra odličnu odbranu. Ništa ja ne verujem njegovim izjavama, cenim da je izbacio Luku po "starešinstvu."

Posted

Ова изјава о Липовију је кењање на квадрат. И исто таква глупост је невођење Митровића. Тачно не требају бивши велики играчи да буду селектори, згаде ти се и они које си као клинац ковао у звијезде.

Posted

Vodi Katića kao četvrtu peticu, a Mitrovića izbaci i onda su mu klubovi krivi što nema mladih igrača u timu.

Inače, mislim da od 1995 do sada nikada nismo vodili četiri klasične petice na neko takmičenje. Ispravite me ako grešim.

Posted (edited)

Mislim da je Tomašević 95. još bio kao četvorka, i da je na turniru to i igrao, ono malo što je igrao. tek kasnije se on profilisao u čistu peticu.

Prošle godine smo imali 4 petice (Krstić, Katić, Štimac, Gagić), druga je stvar što su drugi i četvrti korišćeni i kao četvorke.

Edited by Nikodije