harper lee Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Dakle, sad i zvanicno Krle ide uglavnom da zastrasi protivnika i ako moze u bitnim utakmicama da tu i tamo ponesto odigra.
theanswer Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sale: "Naši mladi igrači ne igraju u klubovima. Ja hoću da ih gledam na terenu, a ja gledam Lipovija. . ." Sale: "Teo kada je došao na pripreme, bio je ubedljivo najspremniji igrač u timu, fizički"
harper lee Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sale: "Naši mladi igrači ne igraju u klubovima. Ja hoću da ih gledam na terenu, a ja gledam Lipovija. . ." Sale: "Teo kada je došao na pripreme, bio je ubedljivo najspremniji igrač u timu, fizički" Vazno je da je video Jovica i mladjanog Raska Katica.
djuras Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 i ono malo simpatija sto je sam gajio ga ovoj njegovoj selekciji sad je nestalo
theanswer Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 "Mitrović je mnogo dao, po mom mišljenju bolji je sad nego na početku priprema, ima veliku perspektivu na zahtevnoj, a nama preko potrebno poziciji snažne dominantne četvorke. Zbog raznih fizičkih stanja odlučili smo da on ne ide. Ovo je bila teška odluka, zbog igrača koji daje mnogo, ali doneta je i zbog analize rivala i onoga što nam je potrebno protiv njih", rekao je Đorđević. Meni ova izjava tačno liči na ono što sam napisao da će da igra sa Katićem/Štimcem/Krstićem na 4 protiv Španaca. Mislim spominje snažnu dominantnu četvorku,ne verujem da misli na Birčevića.
Jimmy Kowalski Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 U jednom delu utakmice sigurno ce Stime/Rasko na 4..
Hornet Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sale: "Naši mladi igrači ne igraju u klubovima. Ja hoću da ih gledam na terenu, a ja gledam Lipovija. . ." Kako se kvalitetno prosrao sa Lipovijem i njegovom minutažom od 5 minuta po tekmi. Bitno da je video Jovića, Kalinića i Birčevića, trio iz Radničkog koji je prošle sezone sa Mutavim igrao očajnu košarku.
Nikodije Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 pa da, da nije bilo Lipovija, sada bi Simonović bio daleko bolji igrač, a reprezentacija još jača.
TheBigFlegma Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Meni Mitrović već sada bolji od Birčevića, a da ne pominjem Savanovića kog je Đorđević elegantno odjebao. Jedino da se nadamo da Bogdanović poludi, pošto cenim da će Teo i Bjelica da odigraju šta treba.
kobni zelaya Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 A inače je i više nego očigledno da su nam centri odbrambeno krš, dok Luka igra odličnu odbranu. Ništa ja ne verujem njegovim izjavama, cenim da je izbacio Luku po "starešinstvu."
Cane Vukic Prebranac Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ова изјава о Липовију је кењање на квадрат. И исто таква глупост је невођење Митровића. Тачно не требају бивши велики играчи да буду селектори, згаде ти се и они које си као клинац ковао у звијезде.
Heaviside Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Vodi Katića kao četvrtu peticu, a Mitrovića izbaci i onda su mu klubovi krivi što nema mladih igrača u timu. Inače, mislim da od 1995 do sada nikada nismo vodili četiri klasične petice na neko takmičenje. Ispravite me ako grešim.
Nikodije Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Mislim da je Tomašević 95. još bio kao četvorka, i da je na turniru to i igrao, ono malo što je igrao. tek kasnije se on profilisao u čistu peticu. Prošle godine smo imali 4 petice (Krstić, Katić, Štimac, Gagić), druga je stvar što su drugi i četvrti korišćeni i kao četvorke. Edited August 26, 2014 by Nikodije
Recommended Posts