Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Danas je Saletu rodjendan, nek mu je sa srecom  :thumbsup:

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

U grupi dobijamo Egipat i Iran, ako sam dobro video. Ostalo duvamo...Francuska, Spanija, Brazil...

U grupi dobijamo Egipat i Iran, ako sam dobro video. Ostalo duvamo...Francuska, Spanija, Brazil...

To ne bi bilo loše, tako izbegavamo Španiju u četvrtfinalu. -_-

Edited by Nikodije

• Author

Izbegavamo i cetvrtfinale

To je i najefikasniji način da izbegnemo Španiju.

steta sto smo ovako sjebani, ona druga grupa je idealna za ukrstanje i mogu lepo da se poklope kockice do polufinala.

Da, baš šteta. Posle žreba sam mislio da je medalja uz malo sreće dostižna. Nismo velesila ali bi mogli da budemo u vrhu kada bi iskoristili sve trenerske i igračke potencijale koje imamo.

Izgleda Mitrovic otpada

Odakle ovo?

Verovatno odavde

Da smo poveli i Bobija kao petog centra moglo bi komotno da se kaze da smo poveli sve zdrave centre koje Srbija ima a igraju makar nekakvu kosarku. Samo je Mihajlo Grusanovic otpao.

Meni od pocetka priprema jasno da mitrovic u ovom trenutku ne moze da pruzi reprezentaciji ono sto je potrebno, ali vodjenje 4 centra je jos cudnija odluka.

Bas cudna odluka, zivo me zanima sta planira da radi sa 4 centra, od kojih nijedan ne moze da se spusti na 4.

Salence definitivno ostavlja utisak nevidjenog dunstera, covek pojma nema sta radi, potpuno se pogubio. No, da vidimo... Mozda Simon, Birca i Rasko podivljaju  :D

U svakom slucaju, ovo ne mirise na dobro. 

Spustao je sad na ovoj zadnjoj utakmici Stimca na cetvorku, jedino ako ne planira to cesce da radi

Cudna odluka svakako i nadam se da ne znaci da je Krle u losijem stanju nego sto se ocekivalo

Edited by Giggsy

Pa spuštaće na četvorku jer će Bjelica morati trojku. Ne bi me čudilo da spušta i Krstića i Katića na 4. Iako je poznato koliko Krstić ne voli da igra 4. Imaćemo težak spacing problem ako bude tako i da nema Tea mislim da bi igrali najružniju košarku ikad u napadu. A opet sa Teom i Krletom teško da možeš da igraš na koš manje. Kao što rekoh,sjebani smo,ali su i drugi sjebani. Ne vidim šta je dobro što se ukrštamo sa ovom grupom gde su Hrvati i Grci. Kakav je drugi deo kostura,ovaj naš je mnogo težak. Brazil malo diže formu ali su se generalno raspadali tokom priprema,Francuzi takođe. Tako da nam ostaju Španci. Možemo komotno biti drugi u grupi. Ako bude tako,na koga bi ukrštali u četvrtfinalu po ovom retardiranom sistemu,opet Španci ili prvi iz B grupe?

iz gurpe b