Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Danas je Saletu rodjendan, nek mu je sa srecom  :thumbsup:

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

U grupi dobijamo Egipat i Iran, ako sam dobro video. Ostalo duvamo...Francuska, Spanija, Brazil...

Posted (edited)

U grupi dobijamo Egipat i Iran, ako sam dobro video. Ostalo duvamo...Francuska, Spanija, Brazil...

To ne bi bilo loše, tako izbegavamo Španiju u četvrtfinalu. -_-

Edited by Nikodije
Posted

To je i najefikasniji način da izbegnemo Španiju.

Posted

steta sto smo ovako sjebani, ona druga grupa je idealna za ukrstanje i mogu lepo da se poklope kockice do polufinala.

Posted

Da, baš šteta. Posle žreba sam mislio da je medalja uz malo sreće dostižna. Nismo velesila ali bi mogli da budemo u vrhu kada bi iskoristili sve trenerske i igračke potencijale koje imamo.

Posted

Izgleda Mitrovic otpada

Odakle ovo?

Posted

Da smo poveli i Bobija kao petog centra moglo bi komotno da se kaze da smo poveli sve zdrave centre koje Srbija ima a igraju makar nekakvu kosarku. Samo je Mihajlo Grusanovic otpao.

Posted

Meni od pocetka priprema jasno da mitrovic u ovom trenutku ne moze da pruzi reprezentaciji ono sto je potrebno, ali vodjenje 4 centra je jos cudnija odluka.

Posted

Bas cudna odluka, zivo me zanima sta planira da radi sa 4 centra, od kojih nijedan ne moze da se spusti na 4.

Salence definitivno ostavlja utisak nevidjenog dunstera, covek pojma nema sta radi, potpuno se pogubio. No, da vidimo... Mozda Simon, Birca i Rasko podivljaju  :D

U svakom slucaju, ovo ne mirise na dobro. 

Posted (edited)

Spustao je sad na ovoj zadnjoj utakmici Stimca na cetvorku, jedino ako ne planira to cesce da radi

Cudna odluka svakako i nadam se da ne znaci da je Krle u losijem stanju nego sto se ocekivalo

Edited by Giggsy
Posted

Pa spuštaće na četvorku jer će Bjelica morati trojku. Ne bi me čudilo da spušta i Krstića i Katića na 4. Iako je poznato koliko Krstić ne voli da igra 4. Imaćemo težak spacing problem ako bude tako i da nema Tea mislim da bi igrali najružniju košarku ikad u napadu. A opet sa Teom i Krletom teško da možeš da igraš na koš manje. Kao što rekoh,sjebani smo,ali su i drugi sjebani. Ne vidim šta je dobro što se ukrštamo sa ovom grupom gde su Hrvati i Grci. Kakav je drugi deo kostura,ovaj naš je mnogo težak. Brazil malo diže formu ali su se generalno raspadali tokom priprema,Francuzi takođe. Tako da nam ostaju Španci. Možemo komotno biti drugi u grupi. Ako bude tako,na koga bi ukrštali u četvrtfinalu po ovom retardiranom sistemu,opet Španci ili prvi iz B grupe?

Posted

iz gurpe b