*edited by mod Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Beše ni titula na Evropskom ne donosi mesto na SP?
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 1 minute ago, renne said: dobro je ovo neće morati debeli da se cima Doncic igra u ovom prozoru. Zbog odnosa prema reprezentaciji ce mi uvek biti ispred. 4
renne Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Just now, *edited by mod said: Beše ni titula na Evropskom ne donosi mesto na SP? ne 1
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Pa igraj bez petice, jebote! Najbolje da ce Ristic da te izvadi. 1
Where is Jessica Hyde Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 2 minutes ago, J.R. Cash said: Napad je pukao, a njima je pocelo nesto i da ulazi. Ne moze se kad nema organizacije igre + ne ide sut, a sudije su ceo mec pustile bas, bas tvrdu igru, da ne kazem tucu, sto je na moje iznenandjenje ocigledno vise odogvaralo Letoncima. Mada opet domaci teren, vidi se da su napaljeni na max i da im ovo puno znaci. Kao sto rekoh, da ovi nisu sve i svasta ispromasivali, bilo bi gotovo u 1/2, ali ajde da odgledamo do kraja.
garmonbozia Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Just now, Plajvi said: Cemu danas (a i inace) sluzi Vanja Marinkovic? Nikad i ničemu. Nikad igrač. Sve radi mehanički i bez ikakvog osećaja 4
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Just now, 1n54jd3r said: Cemu mazohizam gledanja ove agonije?!? Mozda zato sto mi se gleda reprezentacija na SP? 1
Recommended Posts