Jozef K. Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Moje mišljenje je da bi trebalo naći mesta za Nedovića. Jedan od igrača koji bi trebalo da maksimalno koristi Jokićeve assist skilove
pbg12345 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 uff, nemoj to ni pominjati sa ovakvim bogdanom, pogotovo kako se krece, bukvalno jedva cekam videti taj deo igre al za pocetak da se kvalifikujemo i da se odazovu bice bas steta ako ova generacija propusti da ode zajedno na oi ovo je izvesno poslednje veliko takmicenje za tea i bjelicu, a moguce i za kalinu, lucica velika je steta zbog onakvog ne samo rezultata nego i nastupana sp, mada oi to moze lako poslati u zaborav
Jozef K. Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Bogdanović se podrazumeva. On je svakako glavni igrač uz MVP-a. O SP da ne otvaramo.
pbg12345 Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 jbt, pa finale nba se moze zavrsiti i samo dva dana pre pocetka kosarkaskog turnira na OI :S znao sam da je neki kratak period izmedju, ali ne bas ovoliko kratak nista onda, napred fila, napred finiks
precog Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 heheh, vi mislite da ce konji sami da se jasu na leto?
Milošica Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Nema leba od njih, kada se Nagetsi i Hoksi pošibaju u finalu u 7 tekmi.
Djolle Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Nema leba od njih, kada se Nagetsi i Hoksi pošibaju u finalu u 7 tekmi.Bogdan i posle toga dolazi na turnir, Jokara ode jahat konja. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 1
Milošica Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Koji će nam kurac debeli, ionako ne zna evropski sistem igre. Bolje da igra Petrušev i da se kali, ili Milutinov ako bude zdrav.
goofs Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Bojim se da od Milutinova nema leba ovo leto, od januara ne igra kosarku. Sad iskreno najiskrenije - ne znam kakve su sanse da Bogdan i Jokic dodju direktno na turnir, bez priprema. U nekim normalnim okolnostima - ni pod razno, ali ovo nisu normalne okolnosti.
Milošica Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 11 minutes ago, dragance said: Ili daj Raduljicu. On jos bolje sve zna. E da. On je odlična opcija.
Recommended Posts