3 hours ago3 hr Svaka njemu čast, ali to što je izgubio bubreg, ne znači da mu je sad sve dozvoljeno. Odvratan post.
2 hours ago2 hr 1 hour ago, MeanM@ said:Sta je u pitanju?– Od Saveza je stigla poruka da nema mesta za mene u reprezentaciji. Hvala – naveo je Simanić za Telesport, čime je potvrdio da se neće naći među igračima koji će predstavljati Srbiju na velikom takmičenju ovog leta.Izgleda da je i ovo moguće, očekivao je status doživotnog reprezentativca. Moram priznati da sam iznenađena ovim ispadom.
2 hours ago2 hr I Danica Crnogorčević, suvi intelekt je Boriša. Žao mi je šta mu se sve desilo i mislim da je dobar lik, ali ovo je baš wtf.
2 hours ago2 hr 1 minute ago, garmonbozia said:I Danica Crnogorčević, suvi intelekt je Boriša.Žao mi je šta mu se sve desilo i mislim da je dobar lik, ali ovo je baš wtf.Danica koja peva Bože pravde zapravo, začinio je story himnom - za slučaj da sam tekst nije dovoljno patetičan.Neka mu je nazdravlje, šta da kažem drugo.
1 hour ago1 hr 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:+ ko zna šta mu je sve obećavanoLep gest bi bilo da bude pozvan na pripreme, da bude sa ekipom. Pretpostavljam da mu je obecano nesto tog tipa. Sumnjam da se buni sto mu nije garantovano mesto u 12.
1 hour ago1 hr prošle godine je trenirao sa njima na pripremama dok se vraćao u formu žalio se i tada jer mu nijedan klub nije dao ugovor i posle toga ga je uzela Igokea verovatno uzimajući u obzir da je bilo ljudski pogurati ga malo nisam uhvatio da se žalio na medicinsku negu i pomoć pri rehabilitaciji pa kapiram da je tu sve bilo ok ima i medalju i samim tim i nacionalnu penzijušta znam, neprimereno totalno ako je jedini razlog to što nije u konkurenciji za EP
1 hour ago1 hr Ni prvi ni poslednji igrac sto pise ljutit post jer nije na spisku, a smatra da mu je mesto. S obzirom ko sedi u KSS ni ne cudi sto je preskocen.