Monday at 14:234 days Mislim da Tristaca treba voditi na EP. Kada je mogao Plavsic na OI, moze i Tristan na EP, on je maldji i dosta bolji i talentovaniji igrac od Plavsica. Edited Monday at 14:244 days by Micko8
Monday at 14:284 days 3 minutes ago, Micko8 said:Mislim da Tristaca treba voditi na EP. Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.
Monday at 16:224 days 1 hour ago, *edited by mod said:Mislim da se to sem u nekom slučaju povrede i ne dovodi u pitanje.Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..
Monday at 16:294 days 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.
Monday at 16:354 days +u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili. Edited Monday at 16:364 days by Nikodije
Monday at 16:384 days 7 minutes ago, Nikodije said:za igraca uloge je bitno da donosi 1 konkretan kvalitet kada ulazi na teren, a to je u slucaju tristana sut, koji je mnogo bolji nego kod preostale dvojice.Igraci koji su 11. i 12. ulaze kada je sve reseno, od njih nista ne zavisi. Da li ce Tristan ili Smajli pogoditi tu trojku kad udju, svejedno je..
Monday at 16:384 days 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa tesko da je Tristan automatski u prednosti u odnosu na Smajlija ili Pokua. Ako uzmemo da je Jovic prva 4, preostala trojica ce se boriti za to mesto umesto Davidovca koji je isao na OI. Naravno, s obzirom da na 5 ocekujemo Jokica i Milutinova, Petrusev ce dosta minuta uzimati na 4, pa nije previse ni bitno ko ce jos tu biti, jer se nece previse naigrati..U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili Smajli
Monday at 16:404 days Just now, *edited by mod said:U priči u kojoj imamo jedno mesto za Plavšića, Tristana, Pokua i Smajlija. Po meni je Tristan taj. Ako imamo dva mesta onda je pitanje da li uz njega ide Poku ili SmajliPlavsic sigurno ne ide, osim nepredvijenih povreda Jokica i Milutinova. I na OI je otisao spletom okolnosti. Stefan Jovic treba da upadne u 12 i lepo se oprosti od repke za zlatom..
Monday at 16:414 days bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavilitopic bi, po meni trebalo da ide na ep
Monday at 16:424 days Just now, Nikodije said:bas me zanima da li planira da zove topica i djurisica koji su se oporavilitopic bi, po meni trebalo da ide na epTreba naravno, ali sumnjam da ce ga OKC pustiti u ovom trenutku.
Monday at 16:424 days micic, aleksa, topicbogdan, gudura, dobric, vanjajovic, vukcevic, petrusev, jokic, milutinov
Monday at 16:594 days 17 minutes ago, Nikodije said:+u nekim varijantama vukcevic moze i na tri, a fali nam gabaritnija trojka jer su lucic i kalina zavrsili.picko celava ti li si? hteo da proverim jel on def odlucio za koga igra i evo svjeza vest:NOVA portalTristan Vukčević odlučio da igra za Srbiju, Grci otkrili...Tristan Vukčević, mladi košarkaš Vašington Vizardsa, definitivno je odlučio da obuče dres košarkaške reprezentacije Srbije, prenose grčki mediji.jel to sad reseno ili moramo da ga vodimo na EP da bismo ga zapišalitm?inace bih vodio smajlija iako je vrv slabiji igrac, prosto zato sto sve sto tristan donosi vec imamo u jokicu i petrusevu, a smajlijevu atletiku drugde nemamo. jokic i smajli tandem bi mogao da bude bas sexy ako uspeju nekako smajlija da nateraju da se fokusira Edited Monday at 17:024 days by spaceploitator
Monday at 17:134 days Smailagaic uvek pre Vukcevica, makar ima tri sezone ozbiljne kosarke vise od Vukcevica.