Jump to content

Šta vam bolje zvuči?

Kako vam zvuči? 22 members have voted

1. 1. Kako vam zvuči?

• "Zenit"
      14
    • "Branik"
      8

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

kundak
čekaj, jel vas dvojica meni učitavate neko antisrpstvo ovde?
  • Author

Što se imena tiče - nadglasan sam, ja sad samo mogu da ospem pravednički gnjev, i izađem iz organizacije, al' to bi bilo malo detinjasto. Skrenuo sam im pažnju na postojanje tih bugarskih fašista, ali smo se složili da sa njima nemamo nikakve veze. "Branik" je ime koje je već korišćeno za časopis koji je uređivao Mihajlo Polit Desančić, otud negde motivacija predlagaču za ime. Uostalom, ja nisam fašista, i znam da kolege istoričari i pravnici koji čine NVO takođe nisu.

čekaj, jel vas dvojica meni učitavate neko antisrpstvo ovde?
ja ništa tebi lično ne učitavam, samo čitam i komentarišem napisano...lik napisao ime neke, 'ajde, nvo, a ti odmah "fašisti"

dernek

gulag

gugl

Što se imena tiče - nadglasan sam, ja sad samo mogu da ospem pravednički gnjev, i izađem iz organizacije, al' to bi bilo malo detinjasto. Skrenuo sam im pažnju na postojanje tih bugarskih fašista, ali smo se složili da sa njima nemamo nikakve veze. "Branik" je ime koje je već korišćeno za časopis koji je uređivao Mihajlo Polit Desančić, otud negde motivacija predlagaču za ime. Uostalom, ja nisam fašista, i znam da kolege istoričari i pravnici koji čine NVO takođe nisu.
Okej. Ja nisam ni rekao da jesi ali ime može da ima asocijacije. Ne toliko zbog Bugara koliko zbog samog motiva koji je odabran. Mislim, naravno da se ne misli na branik od auta. Misli se u prenesenom značenju. Zamisli bllo koju srpsku desničarsku organizaciju sa tim imenom pa će ti biti jasnije šta hoću da kažem.Sve najbolje!
ja ništa tebi lično ne učitavam, samo čitam i komentarišem napisano...lik napisao ime neke, 'ajde, nvo, a ti odmah "fašisti"
pa objasnio sam posle detaljno zašto. jel taj deo niste čitali?

Sulak

Sudžuk (al onaj za uz alvu).

ruksak

Sudžuk (al onaj za uz alvu).
sandzak

Ugričić.Zvuči antifašistički, a opet patriotski, simbolizuje otpor i stradanje.

rasim

sta vam bolje zvuci - decak ili devojcica...svejedno samo nek je decak