Posted November 7, 201212 yr Meni je ovo za topik "Razno", praštajte ako grešim. Dakle, voleo bih da saznam šta forumašima bolje zvuči. Bira se ime za nešto (nije mnogo bitno šta) prosto me zanima mišljenje.
November 7, 201212 yr ok zvuči Branik, vuče malo na Skrewdriverhttp://youtu.be/Nf8fUlg56MI Edited November 7, 201212 yr by Arbeitmann
November 7, 201212 yr Bira se ime za nešto (nije mnogo bitno šta) prosto me zanima mišljenje.Uh, mene sad baš zanima šta je u pitanju.
November 7, 201212 yr Author Pa, ne bih da to što se imenuje utiče na glasače, za sada mi treba samo mišljenje kako šta zvuči.
November 8, 201212 yr pa rekao ti je gore arbajtman. nema šta da zvuči ili ne zvuči, oba imena su jasno upotrebljena za vrlo specifične stvari, tako da stvarno nemaš puno prostora za improvizaciju.
November 8, 201212 yr Zenit jbga vec eksploatisano, a branik kada ne bi asocirao na deo kola bio bi mnogo bolji...Meni ipak bolje zvuci Branik...
November 8, 201212 yr FK Zenit već postoji, tako da ti ostaje branik.bio ok paloma branik iz maribora -_-