adam Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 1 hour ago, Jumanji said: U avanu uzmrvim korijander semencice, ljutu tucanu, so, biber, maloo svezeg ruzmarina i time premazem kriske bundeve. Odozgo pobacam malo jos ruzmarina, zgnjecim nekoliko cenova belog i nekoliko ktiski tanke pancete, poprskam muljem. Ili varijantu sa manje ruznarina i sa fetom dok podebno tostiram orahe i golicu pa dodam na kraju. Sa paradajzom nikad nisam probala. Da probam? stagod probala, dodaj shipak (nar). bas za tu svezinu i kiselost a i raznovrsniju strukturu. bez zajebancije, ozbiljno unapredi jelo.
Jumanji Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Sto@Ras kobajagi? [emoji4]Da, da@adam nar moram obavezno!!
Ras Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Sa slike. Doduše, sad i ja mogu samo sa slike Ovo je i hladno bilo toliko dobro.
Jumanji Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Aaaa to je bilo nesto ranije..Pihhh sada bih mogla i masnu krpu ali necu ni nju, bicu karakter [emoji41]
Haralampije Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Lako je tako: ja cu kuvanu rakiju a drugi neka topi cvarke
peralozac Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Uh što @nisam ja ispred svega toga. Bolje ja.
peralozac Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Nisu čvarci i salčići, ali jeste nedeljni kasni doručak, a dva sledeća ponedeljka se ne radi. Život je lep. Zeleni namaz je najbogovskija od svih majoneza. Pravi se za par minuta - avokado, beli luk, bosiljak i malo soka od limuna ili limete. Pa kad se namaže po tostu, a preko razliju poširana jaja čoveku ostane samo da zažmuri i mmmmm
Recommended Posts