maheem Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 čuj ti sereš, ja upravo naručujem pljeskavice iz dosade
Ras Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Jaja na oko. Ulje od pripreme jaja aromatizovao ljutom svežom paprikom, tucanom paprikom i sa malo belog luka, pa time začinio grčki jogurt i dodao još puno svežeg paršuna. Plus tost. I kafa.
renne Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 Isto Jaja na oko, slannnca, kajmak, paradajz, tost
triple_nippled Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 +1 za jaja na oko pola tuceta jaja na oko na masti + ljuti ajvar. omiljeni vikend dorucak.
aram Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Šes’ komada! Da nije malo mnogo? ne: palačinci razni
Jumanji Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 [mention=1278]Ras[/mention] je pokrenuo lavinu [emoji16]Cim se vratim doma, evo creva zavijaju ko blesava, ali izdrzacu bas za njegovu deliciju. Mnogooo pola tuceta, ubi ce te holesterol, zuc i ostale posasti savremenog hedoniste-preterivaca[mention=12176]triple_nippled[/mention] [emoji849]
triple_nippled Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 nije mnogo 6. taman to je tacno koliki mi je i holesterol otprilike
renne Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 ne: trakice od filea sa mlukom i clukom specijalitet kuće
aram Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 1 hour ago, triple_nippled said: nije mnogo 6. taman to je tacno koliki mi je i holesterol otprilike pazi, ne bih da ti solim pamet, nisi mali, ali nije ovo baš za zajebanciju...
renne Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Supa domaça, pile na soli i ribić u kakmaku
Ras Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Ramstek pripremljen na tiganju (srednje, ili čak i slabije pečen) uz preliv sa limunom, peršunom, senfom i medom. +Krompir i kelj na ovaj način. Iskoristio sam neki polutvrdi kozji sir za koji sam pretpostavio da će biti lepo topiv, a još je ispao i vrlo ukusan. Problem je što ne znam kako da ga prepoznam za sledeći put.
ordi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) On 7.12.2019. at 13:14, aram said: pazi, ne bih da ti solim pamet, nisi mali, ali nije ovo baš za zajebanciju... nedavno sam na tw čitala gde neka žena uredno prži pet jaja sebi za doručak. ja uvek dva. Edited December 8, 2019 by ordi
Recommended Posts