renne Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 1 hour ago, nisam ja said: Ju ja probao onaj Panettone. Kakav shite majko mila. WTMIL
Jumanji Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 E dobro sto ga pomenuste, davno sam jela neki.izvrsni, pa se danas setila i trazila u L ovaj sto ste hvalili onoliko, ali nisam ga pronasla. Gde stoji?
adam Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 hours ago, nisam ja said: Ju ja probao onaj Panettone. Kakav shite majko mila. ti si bre nakrivo bazdaren. ja pre jedno sat i po mazno pola. drugu polovinu zamoto i odlozio da nije u vidokrugu. videcu kolko ce jos potrajati.
nisam ja Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Još je ovaj s čokoladom. Ima od gore i u sebi jezercad. Al hleb ko hleb je bzvz. Čak su mi i oni kupovini kuglovi bolji. Elem. Danas sandej fandej. Prvo jeo pogačice s čvarcima na pijageru. Pa otišo u bioskop žđecom. Bila anđelina srozi. Neki sladoled sam dokrajčio što ga đeca izgustiraše. Onda kubik kokica, onda oni naćosi s onim plastičnim sirom. Kokakola, razume se supersize. Onda se grebo od dece za neke fiš fingere. I močao leba u mulje s neki začini. Onda pristavio juneći gulaš, uz to strošil bocu vina što u lonac što u sebe, pa reko dok sam tu dispečujem petnajstajk penkejksa. Pako.
darling Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 17 hours ago, adam said: bas sam se pre neki dan pitao da li da se zabrinem... ni slucajno, lepo je sve sto pises, narocito sto su meni hitovi sezone leblebije i nar, nisi mogo bolje da potrefis
Jumanji Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Još je ovaj s čokoladom. Ima od gore i u sebi jezercad. Al hleb ko hleb je bzvz. Čak su mi i oni kupovini kuglovi bolji. Elem. Danas sandej fandej. Prvo jeo pogačice s čvarcima na pijageru. Pa otišo u bioskop žđecom. Bila anđelina srozi. Neki sladoled sam dokrajčio što ga đeca izgustiraše. Onda kubik kokica, onda oni naćosi s onim plastičnim sirom. Kokakola, razume se supersize. Onda se grebo od dece za neke fiš fingere. I močao leba u mulje s neki začini. Onda pristavio juneći gulaš, uz to strošil bocu vina što u lonac što u sebe, pa reko dok sam tu dispečujem petnajstajk penkejksa. Pako. [emoji23][emoji23]
Ras Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Cvekla! Uz pomoć šargarepe, crvenog luka, crvene paprike, paradajza, leblebija, ljute paprike, belog luka, đumbira, soli, bibera i kima. Edited December 4, 2019 by Ras
renne Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 proja, pole, sirevi, clik, blik, mladi luk, slanina, švargla
maheem Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 33 minutes ago, Ras said: Cvekla! Uz pomoć šargarepe, crvenog luka, crvene paprike, paradajza, leblebija, ljute paprike, belog luka, đumbira, soli, bibera i kima. Naaaajs. I ja danas tamanio cveklu al iz tegle. Uz Đenarovu piletinu koja je maestralno ispala. Pravio i "prebranac", čini mi se da sam rknuo previše paradajz pirea... videću kasnije na šta liči. 29 minutes ago, renne said: proja, pole, sirevi, clik, blik, mladi luk, slanina, švargla Nastavi niz? Kulen
aram Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 50 minutes ago, maheem said: Pravio i "prebranac", čini mi se da sam rknuo previše paradajz pirea... pa sve je previše, šta će uopšte paradajz u prebrancu?
maheem Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Just now, aram said: pa sve je previše, šta će uopšte paradajz u prebrancu? zato što je to "verzija". verzija u koju ide malo pirea al sad sam povećao količinu svega pa...ma videćemo, možda je i ok
Recommended Posts