Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, nisam ja said:

Ju ja probao onaj Panettone. Kakav shite majko mila. 

WTMIL

Posted

E dobro sto ga pomenuste, davno sam jela neki.izvrsni, pa se danas setila i trazila u L ovaj sto ste hvalili onoliko, ali nisam ga pronasla. Gde stoji?

Posted
2 hours ago, nisam ja said:

Ju ja probao onaj Panettone. Kakav shite majko mila. 

ti si bre nakrivo bazdaren. :D

ja pre jedno sat i po mazno pola. drugu polovinu zamoto i odlozio da nije u vidokrugu. videcu kolko ce jos potrajati.

Posted

Još je ovaj s čokoladom. Ima od gore i u sebi jezercad. Al hleb ko hleb je bzvz. 

Čak su mi i oni kupovini kuglovi bolji. 

Elem. Danas sandej fandej. 

Prvo jeo pogačice s čvarcima na pijageru. Pa otišo u bioskop žđecom. Bila anđelina srozi. Neki sladoled sam dokrajčio što ga đeca izgustiraše. Onda kubik kokica, onda oni naćosi s onim plastičnim sirom. Kokakola, razume se supersize. 

Onda se grebo od dece za neke fiš fingere. I močao leba u mulje s neki začini. 

Onda pristavio juneći gulaš, uz to strošil bocu vina što u lonac što u sebe, pa reko dok sam tu dispečujem petnajstajk penkejksa. 

Pako. 

Posted
17 hours ago, adam said:

bas sam se pre neki dan pitao da li da se zabrinem...

ni slucajno, lepo je sve sto pises, narocito sto su meni hitovi sezone leblebije i nar, nisi mogo bolje da potrefis :D

Posted
 Još je ovaj s čokoladom. Ima od gore i u sebi jezercad. Al hleb ko hleb je bzvz. 
Čak su mi i oni kupovini kuglovi bolji. 

Elem. Danas sandej fandej. 

Prvo jeo pogačice s čvarcima na pijageru. Pa otišo u bioskop žđecom. Bila anđelina srozi. Neki sladoled sam dokrajčio što ga đeca izgustiraše. Onda kubik kokica, onda oni naćosi s onim plastičnim sirom. Kokakola, razume se supersize. 
Onda se grebo od dece za neke fiš fingere. I močao leba u mulje s neki začini. 
Onda pristavio juneći gulaš, uz to strošil bocu vina što u lonac što u sebe, pa reko dok sam tu dispečujem petnajstajk penkejksa. 

Pako. 

[emoji23][emoji23]
Posted (edited)

y4mrVpVoo5afR_pzNbljro6hSQq_0JvlJu5ap1le

Cvekla!

Uz pomoć šargarepe, crvenog luka, crvene paprike, paradajza, leblebija, ljute paprike, belog luka, đumbira, soli, bibera i kima.

Edited by Ras
Posted

proja, pole, sirevi, clik, blik, mladi luk, slanina, švargla

Posted
33 minutes ago, Ras said:

y4mrVpVoo5afR_pzNbljro6hSQq_0JvlJu5ap1le

Cvekla!

Uz pomoć šargarepe, crvenog luka, crvene paprike, paradajza, leblebija, ljute paprike, belog luka, đumbira, soli, bibera i kima.

Naaaajs. I ja danas tamanio cveklu al iz tegle. Uz Đenarovu piletinu koja je maestralno ispala.

Pravio i "prebranac", čini mi se da sam rknuo previše paradajz pirea... videću kasnije na šta liči.

29 minutes ago, renne said:

proja, pole, sirevi, clik, blik, mladi luk, slanina, švargla

Nastavi niz? Kulen

Posted
50 minutes ago, maheem said:

Pravio i "prebranac", čini mi se da sam rknuo previše paradajz pirea...

pa sve je previše, šta će uopšte paradajz u prebrancu? :fantom:

Posted
Just now, aram said:

pa sve je previše, šta će uopšte paradajz u prebrancu? :fantom:

zato što je to "verzija".
verzija u koju ide malo pirea al sad sam povećao količinu svega pa...ma videćemo, možda je i ok