November 4, 20195 yr koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako?
November 4, 20195 yr kad smo vec kod bundeve, ja bila dobila projektni zadatak da napravim brzinski sezonski desert u casi. evo ga: pecena bundeva, zacini, krem sir, spekulas, grcki jogurt, lemon curd, orasi, semenke bundeve, usecerene semenke bundeve i nar. veri najs if aj mej sej so. Edited November 4, 20195 yr by cmrlj
November 4, 20195 yr 2 hours ago, beta kentauri said: koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako? Само тегла у фрижидеру, али немам појма кол'ко може... Мада, није ни битно, јер тешко да ће да потраје дуже од недељу дана.
November 5, 20195 yr 13 hours ago, beta kentauri said: koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako? moze 10tak dana
November 5, 20195 yr On 4.11.2019. at 8:13, gospa buba said: ja mislila aj shto mu izgorele pogachice, al shto kachi mali mi je ovaj ekran sent from bubamoto ко да су кроз чунак прошле .
November 6, 20195 yr Ne znam ima li šta gore nego da gladan pravim njoke! Pola kuhinje zasuto mi je brašnom, druga polovina odbačenim posuđem i rekvizitima. Na puteru sa žalfijom i parmezanom. Sada već taj lom i ne izgleda toliko strašno.
November 6, 20195 yr Meni je sve uzasno kada kuvam/spremam od klope, a da sam u tom trenutku gladna. I kada dodje do te situacije, nastane pakao.Cesto cujem ne treba ici u kupovinu gladan, a to mi se nikada recimo nije desilo, ali ovo...uffff!!I kakve su bile njoke? [emoji4]
November 6, 20195 yr deco, blitva i krunpir bareni, pa na ulju s belim lukom, kakvo je to nenadano ludilo bilo sent from bubamoto
November 6, 20195 yr Taman htedoh Gospi da kazem kako to mnogo volim, kad se spustih malo nize... auch! [emoji102]Volim ja i dalje Gospino, ali vidi ovu Haralampijevu lepotu...Malo pre jela :blush fokacu koju sam spremila pre nego sto sam predvece izasla iz kuce. Malo samo, fina, slasna i dalje topla -.-
November 7, 20195 yr @Jumanji super su bile njoke. Drugi deo sam planirao za danasnji rucak, ali morao sam nesto i da doruckujem, pa cu se za rucak snaci. Gde se kupuje crni pirinac? Edited November 7, 20195 yr by Ras
November 7, 20195 yr Imas u zdravim hranama, tacnije u Bio spajzu, tamo sam ja kupovala. Edited November 7, 20195 yr by Jumanji