beta Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako?
cmrlj Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 (edited) kad smo vec kod bundeve, ja bila dobila projektni zadatak da napravim brzinski sezonski desert u casi. evo ga: pecena bundeva, zacini, krem sir, spekulas, grcki jogurt, lemon curd, orasi, semenke bundeve, usecerene semenke bundeve i nar. veri najs if aj mej sej so. Edited November 4, 2019 by cmrlj
rezwalker Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 2 hours ago, beta kentauri said: koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako? Само тегла у фрижидеру, али немам појма кол'ко може... Мада, није ни битно, јер тешко да ће да потраје дуже од недељу дана.
ivy Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 13 hours ago, beta kentauri said: koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako? moze 10tak dana
gospa buba Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 stigla bundeva iz eu, danas pechemo sent from bubamoto
ivy Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 ja napravila pire..sutra pijem pumkin spice chai late
Tvrdica Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 On 4.11.2019. at 8:13, gospa buba said: ja mislila aj shto mu izgorele pogachice, al shto kachi mali mi je ovaj ekran sent from bubamoto ко да су кроз чунак прошле .
Ras Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Ne znam ima li šta gore nego da gladan pravim njoke! Pola kuhinje zasuto mi je brašnom, druga polovina odbačenim posuđem i rekvizitima. Na puteru sa žalfijom i parmezanom. Sada već taj lom i ne izgleda toliko strašno.
Jumanji Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Meni je sve uzasno kada kuvam/spremam od klope, a da sam u tom trenutku gladna. I kada dodje do te situacije, nastane pakao.Cesto cujem ne treba ici u kupovinu gladan, a to mi se nikada recimo nije desilo, ali ovo...uffff!!I kakve su bile njoke? [emoji4]
gospa buba Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 deco, blitva i krunpir bareni, pa na ulju s belim lukom, kakvo je to nenadano ludilo bilo sent from bubamoto
Haralampije Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Kuma zvala na veceru, gulas kuvan u bundevi+ crni pirinac
Jumanji Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Taman htedoh Gospi da kazem kako to mnogo volim, kad se spustih malo nize... auch! [emoji102]Volim ja i dalje Gospino, ali vidi ovu Haralampijevu lepotu...Malo pre jela :blush fokacu koju sam spremila pre nego sto sam predvece izasla iz kuce. Malo samo, fina, slasna i dalje topla -.-
Ras Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) @Jumanji super su bile njoke. Drugi deo sam planirao za danasnji rucak, ali morao sam nesto i da doruckujem, pa cu se za rucak snaci. Gde se kupuje crni pirinac? Edited November 7, 2019 by Ras
Jumanji Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) Imas u zdravim hranama, tacnije u Bio spajzu, tamo sam ja kupovala. Edited November 7, 2019 by Jumanji
Recommended Posts