Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Neki sumarak ima, vidis da ga obrstila skroz [emoji5]

Posted

ahahaha...a sta cu...evo i sada sam ubrala 1 lepo i povece sumsko pile na putu do kume ali sam joj ostavila sve...ona zna sta je to,sto ugl imam problem sa ljudima..nemos ni gljivu pokloniti nekom...a mi smo je jeli,bobami,ove jeseni onoliko :P

Posted

carska vecera. tuna stejk, bareni krompirici, brokoli i salata. 

proprzio na suvom tiganju par shaka susama, zbubao u avanu, dodao biber i jos zbubao. prilepio to preko tune i na vreo tucak po minut i po sa svake strane. kanuo par kapi soja sosa preko odreska i to je to. brokoli samo skuvao na pari. krompirice obario, procedio, dodao u serpu malo soli i mulja, poklopio, zbubao desetak sekundi i to je to. 

salata - naseckao kuvanu cveklu, articoke, avokado, bluk, kapare i nekoliko paradajzcica. zacinio, promesao i to je to. iznenadio se kako je dobro ispalo. posebno sto nisam imao predstavu sta bih, bilo bitno da ispraznim tegle od cvekle i articoka (bile pri kraju a sutra nose reciklazu pa da pobacam) a ostalo sta se nadje. pa gledao okolo cega jos ima. na kraju ispade iznenadjujuce pristojna salatica. 

Posted
carska vecera. tuna stejk, bareni krompirici, brokoli i salata. 

proprzio na suvom tiganju par shaka susama, zbubao u avanu, dodao biber i jos zbubao. prilepio to preko tune i na vreo tucak po minut i po sa svake strane. kanuo par kapi soja sosa preko odreska i to je to. brokoli samo skuvao na pari. krompirice obario, procedio, dodao u serpu malo soli i mulja, poklopio, zbubao desetak sekundi i to je to. 

salata - naseckao kuvanu cveklu, articoke, avokado, bluk, kapare i nekoliko paradajzcica. zacinio, promesao i to je to. iznenadio se kako je dobro ispalo. posebno sto nisam imao predstavu sta bih, bilo bitno da ispraznim tegle od cvekle i articoka (bile pri kraju a sutra nose reciklazu pa da pobacam) a ostalo sta se nadje. pa gledao okolo cega jos ima. na kraju ispade iznenadjujuce pristojna salatica. 
A što je teško postaviti i sliku radi ugođaja? Niš ti ja ne verujem [emoji14]
Posted (edited)
22 hours ago, nisam ja said:

Javljaj se periodično. A mogo si da se snimiš. 

Meni su ti što uhću i pufću od paprike najsmešnija stvar na internetu. 

:D

Ja sam ih tek otkrio. Ovaj se dobro drži. Daj neku preporuku, mislim da mi je ovo nova omiljena zabava.

Edited by ragasto
Posted

Ovo je prvi. Ovde na forumu neko okačio pre x godina. Dvaput sam gledao i dvaput polako.

Onaj lik iz ćuprije ima yt kanal. Njega sam uživo gledao kako pati. 😂

Posted

Da. Ovaj je legenda.

Ja kao neko ko ne voli ljuto, s uživanjem sam gledao. I smejao se jadničku :lolol:

A i moj basista je probavao te neke ultra ljute paprike. 

Ali, interesantno mi je, iako ne volim ljute paprike, ren mi je u fazonu, što jači to bolji. Volim ren.

Ima li još ljudi koji ne vole ljuto a vole ren  :huh:

Posted (edited)

Moj pokojni ćale je bio tata mata za ljuto. Ništa mu nije bilo dovoljno ljuto. Pamtim kad je dobio seme nekih crnih paparičica iz Meksika, uzgajao ih je tri godine do punog sazrevanja. Pojeo bi on par komada uz ručak bez ikakve mimike. Ja probao jednu jednom, progutao pa odmah ispovraćao. Rezultat prvo vrelinana jeziku, zatim zujeanje u ušima, pa gubitak sluha jedno pola sata, i gubitak čula mirosa na tri - četiri dana. Tolko je trajao oporavak.

Edited by zmanic
Posted
numem da slikam hranu. :sad:
a da jedesh umesh! :dry:

to ti je ko da nisi ni jeo :hihi:

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

a da jedesh umesh! :dry:

to ti je ko da nisi ni jeo :hihi:

sent from bubamoto

u jedenju sam odlican. kao od prijatelja dete. sva deca donosila neke diplome, zvezdice i cvetice iz obdanista iz raznih aktivnosti a on nista. kad, dosao ja jedan dan, trci dete presrecno i nosi diplomu u rukama. dosao da se pohvali sav vazan, kao paun. pobedio u jedenju nekih grickalica, zaboravio kako se zovu. prvi izeo kesu. ja tapsao. deci se tapse, tako me naucili. 

doci ce i mojih pet minuta... :sleep:

Posted

čvarci, ljuti ajvar moć planine, bela kifla i ekstra kiselo zapis tare. zbog noći, spavati neću moći.