Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic. slavija.jpgkoga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.

to je pored one picerije, ne deluju loše

bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic.slavija.jpgkoga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.
e, pa to. dakle 'ska se zove "kafanska". overim. tnks.

btw, ja sam mislio da je to ultra-mega-giga-sega-tornadoptice poznato mesto. nikad nije prazno, uvek je neka guzva. da, tu je neka picerija u istoj ulici. mada, nikad nisam pojeo nesto iz iste jer mi je ovo bio prioritet kada sam na slaviji, ali i tamo je guzva.

jel to kakcavalj?

jok, halumi, ono tecno je tahini sos.

jok, halumi, ono tecno je tahini sos.
Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.

Tople sendviče sa PIKovom suvom vratinom i nekim pirotskim ovčijim kačkavaljem i hladno pivo.

Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.
Verovatno najpominjaniji sir na kulinarstvu :)http://en.wikipedia.org/wiki/HalloumiKad god resim da ga kupim ne mogu da ga nadjem. Par puta sam probao u Veru u Ruzveltovoj i nista :(

halumi je :wub:

Pasta with British chicken breast and thigh in a creamy white wine sauce with Beechwood smoked bacon pieces.Skuvao mr. Sainsbury's, nisam ja.Dodato malo persuna i mlevenog crnog bibera.

• Author

Spanać, faširane i satricaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

musaka od liganja

red liqnji, red cega?¿hm, lignji ili liganja¿

Edited by Lancia