March 23, 201312 yr bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic. koga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.
March 23, 201312 yr bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic.koga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.e, pa to. dakle 'ska se zove "kafanska". overim. tnks.
March 23, 201312 yr btw, ja sam mislio da je to ultra-mega-giga-sega-tornadoptice poznato mesto. nikad nije prazno, uvek je neka guzva. da, tu je neka picerija u istoj ulici. mada, nikad nisam pojeo nesto iz iste jer mi je ovo bio prioritet kada sam na slaviji, ali i tamo je guzva.
March 23, 201312 yr jok, halumi, ono tecno je tahini sos.Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.
March 23, 201312 yr Tople sendviče sa PIKovom suvom vratinom i nekim pirotskim ovčijim kačkavaljem i hladno pivo.
March 23, 201312 yr Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.Verovatno najpominjaniji sir na kulinarstvu :)http://en.wikipedia.org/wiki/HalloumiKad god resim da ga kupim ne mogu da ga nadjem. Par puta sam probao u Veru u Ruzveltovoj i nista :(
March 24, 201312 yr Pasta with British chicken breast and thigh in a creamy white wine sauce with Beechwood smoked bacon pieces.Skuvao mr. Sainsbury's, nisam ja.Dodato malo persuna i mlevenog crnog bibera.
March 24, 201312 yr red liqnji, red cega?¿hm, lignji ili liganja¿ Edited March 24, 201312 yr by Lancia