hoffnung Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic. koga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.
boshoku Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 bas ovde gde je ovaj crveni kvadratic.koga pitas kakva je pljeskavica, mene ili uopsteno? meni je ekstra. - kafanska. ne znam kakve su ostale jer imas drugacije i pod drugacijim imenom.e, pa to. dakle 'ska se zove "kafanska". overim. tnks.
hoffnung Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 btw, ja sam mislio da je to ultra-mega-giga-sega-tornadoptice poznato mesto. nikad nije prazno, uvek je neka guzva. da, tu je neka picerija u istoj ulici. mada, nikad nisam pojeo nesto iz iste jer mi je ovo bio prioritet kada sam na slaviji, ali i tamo je guzva.
Lancia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 jok, halumi, ono tecno je tahini sos.Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.
Dr Arslanagić Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Tople sendviče sa PIKovom suvom vratinom i nekim pirotskim ovčijim kačkavaljem i hladno pivo.
katamaran Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Cmrki, na kom jeziku ti pricas? odo da guglam.Verovatno najpominjaniji sir na kulinarstvu :)http://en.wikipedia.org/wiki/HalloumiKad god resim da ga kupim ne mogu da ga nadjem. Par puta sam probao u Veru u Ruzveltovoj i nista :(
jms_uk Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Pasta with British chicken breast and thigh in a creamy white wine sauce with Beechwood smoked bacon pieces.Skuvao mr. Sainsbury's, nisam ja.Dodato malo persuna i mlevenog crnog bibera.
renne Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Spanać, faširane i satricaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Lancia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) red liqnji, red cega?¿hm, lignji ili liganja¿ Edited March 24, 2013 by Lancia
Recommended Posts