Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Ovi iz backog monostora imaju sad i middle (wo)man kod Vukovog spomenika pa se ne mora vise placati harac post expressu.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

gde je to tačno, jel' to neka radnja šta li ?

meni su odlakavile sise, sad sta je to ne znam
to je znak da se pretvaras u zenu iz spanije. jedem varivo s raskuvanim rezancima, tek da nesto pojedem.

ja sam dosta zadovoljan kako izgleda poslednja zena iz spanije koju sam video - u ovom vudi alenovom rimskom filmu sto trenutno igra

(ne verujem ni halumiju iz monostora)
za ovo si se ozbiljno samozajebala. na ovaj halumi padaju i Grci

nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.

nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.
a to.kapiram skroz...a jbg, nešto se mora jesti

tulumbe. brdo.

daj loma :cry:

pre bih ti dao litar krvi, nego jednu tulumbu. ne da su uspele, bruka.

pretpostavio sam. garant neces ni recept napisati na odgovarajucem topiku.

palačinke sa sirom zapečene u rerni+ pivo+ salata od spanaća, paradajza i bluka+ torte

nisam imala one nase domache kore, pa sam fil za gibu [+ spanach] umotala u orgenik tortilje -- ispalo jos bolje

Pasta sa pestom od oraja i golice, zsalata, narendana sveža keleraba und šargarepa.

Uzeo jadranske lignje na kalenicu i nafilovao ih fetom i bacio na tiganj. Uz to sam pokupio rukolu i ceri pa napravio salatu uz neki domaci sir koji je keva poslala sa sela. Ne znam kako bih ga opisao osim kao mesavina mladog sira i morcarele.Sve u svemu ludilo kompletno.