Bujodrag Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 (edited) 1 hour ago, nisam ja said: Samo krkate. Ja sam juče u 2. Sutra ću u to doba kad sam već dovde dobacio. I meni je uvek bilo bez veze što mora svaki dan da se jede. Dosadno, brte. Često sam preskakao dan, kao i spavanje. Treba eksperimentisati Edited July 18, 2019 by Bujodrag
*edited by mod Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Italijanska taljatela sa iz Lidla + proprzena slaninica, vrlo malo pavlake za kuvanje pa gorgonzola na tihoj vatri dok se ne otopi, i na kraju persun i kora od pola limuna. Nikad lakse a ispalo sjajno.
Ras Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 zapečena paprika punjena mešavinom sira, kajmaka i crnog luka
nisam ja Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Naručio brizle u nekoj rupi kod pijace danas. Bilo korektno osim parčeta žice što sam našo u tanjiru. Nisam ja za slobodno tržište. Uvek izaberem loše po sebe. 😂
Haralampije Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Juneci repovi po kitajski,u zavrsnoj fazi,fotka od sinoc
aram Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Lagani doručak nego, jesi davao beše recept za ovu divotu i, ako nisi, zašto nisi
Haralampije Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 mislim da jesam,nemam sad vremena da trazim.ako ne nadjes - pisem vecedras
renne Posted July 21, 2019 Author Posted July 21, 2019 Pisao sam i ja dobar recept koji sam dobio onomad od 'aralampija, pa još malo doradioNc: 1
aram Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 4 hours ago, Haralampije said: mislim da jesam,nemam sad vremena da trazim.ako ne nadjes - pisem vecedras i prošli put si samo poslao na PM renneu klik
Jumanji Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Pisao sam i ja dobar recept koji sam dobio onomad od 'aralampija, pa još malo doradioNc:Aaaa vel'ke [emoji7]Takve i ja pravim, sada za veceru Je l punite necim sljive? Pod pretpostavkom da vadite kostice, kao ja (znam da neko to ne radi) Cesto stavim onaj moj dzem od sljiva sa cokoladom, po kasicicu, bruka kako je to dobro, ali ga nemam vise No, stize uskoro novi [emoji48]Moze i kockica cokolade :pigy:
Recommended Posts