Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

RIP :(Vidiš, mogao bi da pravim uberljutu picu :naughty:

RIP :(

a zaboravio sam da kazem da sam se danas opet ubio sa überljutom pizzom. ne mogu da se napijem vode.
pusti vodu, jedi hleb.

Edited by darling

Na stolu hladan gulaš od juče

pusti vodu, jedi hleb.
sad posle tolke vode nema mesta za leba.
Na stolu hladan gulaš od juče
24fmhpu.jpgsuper je ta pesma.

Edited by Lancia

sad posle tolke vode nema mesta za leba.
pi1_zpsa7c88a94.jpg
Sve su to prolećne rolnice. Te od pirinča ne mogu da se prže. Imaš za evro i po kod Kineza da kupiš jedno 200 komada u pakovanju okruglih pirinčanih papira koje samo treba da provučeš kroz vruću vodu i dobila si spremljeno testo za rolanje.Ovde oni sve rolnice zovu neme, iako je to vijetnamska reč za ove pržene rolnice. Njihove su i najbolje i konzumiraju se tako što u list zelene salate zaviješ rolnicu i list nane, pa močiš u sos/sirće za rolnice i grizeš. Bez štapića.Ako budeš pravila sveže, pored pirinčanih nudli, salate, šargarepe rendane, hladne kuvane govedine ili škampi, ne možeš da zamisliš koju mu svežinu daje i rendani krastavac!
e kul tip za krastavac. pravila sam i jedne i druge. ali pirincane mi imaju neki hemijski ukus. kao hemijska olovka. ne znam jel to normalno il je do mene ili do konkretne serije/pakovanja (koje je cekicalo mesecima otvoreno...). probacu opet.no neme, nana, sos, vino, zauvek.

ja mislio da Prima nikad ne jede.

+1ne-kuvana dimljena rebarca,salata rendana šargarepa+mluk

Edited by ivy

Palačinke. S ovih deset prstiju. Sir, džem od šipurka i nutela.

jedem salatu od tune,zsalate,mluka,šargarepe klot bez hleba...dok mi vruć hleb dimi pored nosa a ja moram sačekati da se ohladi :cry:

upravo pojo kafansku pljesku kod slavije. iskreno mislim da koliko god da je neko gladan, nema sanse da ga ovo ne razvali ili barem uradi posteno.

kod slavije? kioks? baš kafana?bob mold je večita misterija za heteroseksualne.

iza mc donalds-a, na cosku zapravo.

argh! na ćošku, čega? birčaninova/deligradska? deligradska/okretnica? preko puta meka, kod one "pizza cut" franšize?i kakva je pljeskavica(?), svako može da gargantuaniše, ali kvalitet je valjda ključan...