Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ja ne bih odoleo irvasovom suvom mesu. Ananas bi pobacao ispod stola, a budjavi sir obožavam :) 

Posted (edited)

Picu priznajem samo sa govedjom salatom :s_w:

Edited by Delija67
Posted
10 hours ago, askeladden said:

Piza filovana ananasom,budjavim sirom i suvim irvasovim mesom.Nisam probao,nisam cak ni pozeleo da probam iako su me ponudili.

Nisi morao da dodaješ da nisi probao zato što je to očigledno. Da jesi probao, ne bi bio ovde da pišeš o tome zato što bi bio na sedmom nebu...

Posted

Све из Лидла и све  је ммммммммм!

:thumbsup:

3155.jpg

Posted

A pa ne može tako...
Daj detalje, tekstualno...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Ево овако...смрзнути филeти ослића (alaska polok ) паковање 4  дебље коцке 400 гр, досада најбољи које сам пробала.

Ја сам их испоховала, уз њих направила холандез сос, салата матовилац плус чери парадајз и маслине.

једноставно, брзо и укусно!

Posted

Od svih specijaliteta tzv. naše kuhinje, žena mi ničim izazvano postala majstor za punjene paprike. Ne žalim se, naprotiv :wub:

Posted
On 14.7.2019. at 20:42, aram said:

Pa to je verovatno ta jedna jedina pica rosini, koju je navodno Rossini lično smislio i najvoleo. Dakle ili su gazde iz Pezara ili je to mesto ca američke turiste pa služi pice za senfom, majonezom, kečapom, viršlama i božemeoprosti ananasom :frust::cry:

Ja sam pre neki dan u Bolonji video picu sa pomfritom i virslama. Picu sa ananasom su prijatelji pak pravili juce za sebe/nas i klince :D . World famous™ pizza hawaii je vise za nemacke turiste.

Posted

Oj kuku, pa još testo palac debelo :frust:

Posted

Woah,vaistinu dojaja izgleda.

Posted
23 hours ago, Host said:

Makedonski comfort food, papoutsakia.

Dva plava patlidzana prepolovio, skorovao™ i ubacio u rernu na 200 stepeni. U namuljen tiganj ubacio kvoter mlevenog, pola izvadio nakon sto je dobilo boju, pola ostavio da malo izgori, deglazirao belim pa izvadio. Cluk, bluk na mulje, vratio meso, ubacio stanglu cimeta, persun, paradajz i malo kajena (moze bez, ja volim da malo zaljuti). Sacekao da ispari, napravio besamel, ubacio pekorino do topljenja. Udubio patlidan, napunio, prelio besamelom i nazad na rernu do rumenila (dve cigare vremena). Prelio persunom u ustaskom mulju i posluzio na odisaj javnosti. Grom i pakao.

Patlidzani treba da budu malo veci, al me mrzelo do pijace.

99yjcn.jpg

mmmmmmmmm..... odlicno izgleda. 

apropo patlidzana, kaze moja mostarska keva da sto su manji i cvrsci, to su bolji. ona zesce pizdi na velike patlidzane, izbegava uvek. kaze patlidzan mora biti omanji, sjajan i cvrst. ako nije, zaboravi. pa i ja tako navikao. i cini mi se da je u pravu. veliki znaju biti kozasti i zvakasti i zahtevaju dosta duzu obradu. bar je to moje iskustvo. a mozda je i do podneblja. 

a sto se tice pice - brazilci na picu stavljaju sve sto im padne na pamet ukljucujuci i iznutrice. u florianopolisu na jugu brazila je medju najpopularnijima pica s pilecim srcima u sosu. i uvek imaju i slatke verzije, kao palacinke kod nas. pekmez, voce, nutela, topljena cokolada, slagovi, sladoledi, avokado s kakaom i secerom.... tako navikli. pa prvo narucuju slane a zatim slatke pice. ja sam bio potpuno zabezeknut. 

Posted

a bogte peceno testo ko peceno testo..mos misliti..mozes staviti sta god hoces na njega

cela filozofija oko parceta pecenog testa kao da je ne znam sta..

Posted

Makedonski comfort food, papoutsakia.

uliva mi se slina u usi uvek kad pomislim na parmigianu di melanzane, a ovo mi slicno izgleda mada nisam nikad probao, na zalost...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Prebranac ispao pizdarija. Iz korneta bih ga jeo